Almeida’dan iddialı sözler!

Spor Güncel
Beşiktaş’ın Bursaspor ile oynadığı karşılaşmada attığı golle takımını 1-0’lık galibiyete taşıyan Hugo Almeida ligde attığı 12 golle gol krallığında Aatif Chahechouhe’nin bir gol gerisinde ikinci sırad...
EMOJİLE

Beşiktaş’ın Bursaspor ile oynadığı karşılaşmada attığı golle takımını 1-0’lık galibiyete taşıyan Hugo Almeida ligde attığı 12 golle gol krallığında Aatif Chahechouhe’nin bir gol gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Yıldız oyuncu lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde bulunan Beşiktaş’ta Olcay Şahan ile birlikte sezonun en formda oyuncusu olarak göze çarpıyor.

Ajansspor’da yer alan habere göre, Portekiz’in Record gazetesine açıklamalarda bulunan Almeida Beşiktaş’ın şampiyonluk iddiası ve kendi performansı hakkında konuştu. Bu sezonki performansından memnun olduğunu söyleyen 30 yaşındaki golcü, “Ben sadece takım arkadaşlarıma yardımcı olmak ve Beşiktaş’ı şampiyon yapmak istiyorum. Ligdeki mücadele seviyesi çok yüksek, bu da bizi sezon sonuna kadar motive edecektir” ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Almeida’nın bu sezon attığı 12 gol kariyerindeki en yüksek rakam olarak göze çarpıyor. Yıldız oyuncu 22 Şubat Cumartesi günü Galatasaray ile oynanacak lig karşılaşmasında da takımının en etkili kozu olacak.