Demba Ba’dan Sultanahmet çağrısı

Spor Güncel
Beşiktaş’ın golcüsü Demba Ba, bilinmeyenlerini ve hedeflerini FourFourTwo’nun Şubat sayısında Hilal Gülyurt’a açıkladı. Demba Ba Beşiktaşlı taraftarlara Sultanahmet çağrısı yaptı. Demba Ba, “Şam...
EMOJİLE

Beşiktaş’ın golcüsü Demba Ba, bilinmeyenlerini ve hedeflerini FourFourTwo’nun Şubat sayısında Hilal Gülyurt’a açıkladı.

Demba Ba Beşiktaşlı taraftarlara Sultanahmet çağrısı yaptı. Demba Ba, “Şampiyon olursak taraftarlarımızı Sultanahmet Camii’nde sabah namazına bekliyorum. Ama özellikle sabah namazına. Biz o kadar uğraşıp şampiyon olduktan sonra onlar da bir sabah erken kalksın artık” diye konuştu.

HAK ETTİĞİMİZ SAYGIYI GÖRMÜYORUZ

Takımın oyun ve oyuncu kalitesinin şampiyonluk yolundaki en önemli avantajları olduğunu belirten Demba Ba, şunları söyledi: “Ona iyi görünmek için söylediğimi düşünebilirsin ama Slaven Bilic bence ligin en iyi teknik direktörü. Onu da, Beşiktaş’ı da çok sevdim. Beşiktaşlıların haricinde bizim şampiyon olacağımıza inanan kimse yok. Bence hak ettiğimiz saygıyı görmüyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe yaptıklarıyla daha fazla takdir görüyor. Stat konusunda yaşadıklarımız düşünüldüğünde daha fazlasını hak ettiğimizi düşünüyorum.”

Star’ın aktardığına göre Demba Ba sıradan bir gününün nasıl geçtiğini de şöyle anlattı: “Gün doğarken namaz kılmak için uyanıp camiye gidiyorum. Eve dönüp biraz daha uyuyup antrenman için yeniden kalkıyorum. Antrenmandan dönüp uyuyorum, uyandığımda eşimle ve çocuklarımla vakit geçiriyorum. Arada namazlar var tabii ki. Akşam eve dönüyorum ve tabii ki yine uyuyorum!

Twitter’dan bir takipçin sana “Sabah namazına kalkamıyorum, beni uyandırır mısın?” demişti. Sen de “Numaranı ver” dedin. Onu aradın mı?

Aradım (gülüyor)! Sabah namazına çok yakın bir vakitte kalktım. Aklıma hemen o geldi. Apar topar evden çıktım, hızlı hızlı camiye yürürken verdiği numarayı sürekli aradım. Aradım, aradım, aradım, cevap vermedi! Galiba yanlış bir numara yazmış.”