İşte Fenerbahçe-Beşiktaş maçının 11’leri

Spor Güncel
 Süper Lig’de 23. haftanın perdesi derbi maçla kapanıyor. Şampiyonluk yarışında rakipleriyle arayı açan Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu akşam Kadıköy’de kozlarını paylaşıyor. Bir maçı eks...
EMOJİLE

 Süper Lig’de 23. haftanın perdesi derbi maçla kapanıyor. Şampiyonluk yarışında rakipleriyle arayı açan Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu akşam Kadıköy’de kozlarını paylaşıyor.

Bir maçı eksik Beşiktaş’a kaybetmesi durumunda 4 puan geriye düşecek olan sarı-lacivertliler, zirve yarışında yara alacak. Bu yüzden sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak Fenerbahçe, rakibini mağlup edip, bir hafta aradan sonra tekrar liderliğe yükselmeyi hedefliyor.

Lider Beşiktaş ise, Kadıköy’deki derbide sahadan üç puanla ayrılarak hem zirvedeki yerini korumayı hem de rakibiyle arasındaki puan farkını açmayı hedefliyor.

Ülker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak derbiyi FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Dev maç, TRT Radyo 1’den naklen yayınlanacak. Radyo 1’e trtspor.com’dan da ulaşabilirsiniz…

İŞTE 11’LER…

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Caner Erkin, Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Diego, Van Persie.

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Sosa, Olcay Şahan, Gomez.