Arda Turan Fatih Terim’e cevap verdi

Spor Güncel
Milli kariyerini sonlandıran Arda Turan, Fatih Terim’in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara NTV Spor’un canlı yayınında cevap verdi. Turan, Terim hakkında “Her şeyi hocamın yüzüne ...
EMOJİLE

Milli kariyerini sonlandıran Arda Turan, Fatih Terim’in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara NTV Spor’un canlı yayınında cevap verdi. Turan, Terim hakkında “Her şeyi hocamın yüzüne söyledim ama hoca, benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında söyledi” ifadelerini kullandı. Turan ayrıca milli takımı bırakma kararı almasıyla ilgili olarak bazı arkadaşlarının da kendisiyle birlikte bırakma talebinde bulunduğunu ancak buna engel olduğunu ifade etti.

Neden hala arkamdan konuşuluyor?

Milli takımı bıraktım. Neden hala benim arkamdan konuşuluyor anlamıyorum. Her şeyi hocamın yüzüne söyledim ama hoca, benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında söyledi. Bazı arkadaşlar benimle birlikte Milli Takım’ı bırakabileceklerini söyledi ama bunu kabul etmedim. Ülkemin formasını çok seviyorum ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum. Milli takıma zarar veriyorum. Hoca benim ismimi bile anmıyor. Ben Fatih Hoca diyorum. Üzerimde emeği vardır. Hocaya teşekkür ediyorum.

“Sen bu metinleri oku, halledebiliriz dedi”

Sen bu metinleri oku, halledebiliriz dedi. Ben de ‘Ben artık takıma zarar veriyorum, bırakayım’ dedim onurlu bir şekilde. Beni kimse kullanmadı. Bazı hatalar yapmış olabilirim. Biraz haylaz bir oyuncuyum, zaman zaman disiplinsizlik yapmış olabilirim ama sahada her zaman elimden geleni yaptım.

“Özür dileyip yoluma devam mı edecektim?”

  • İnsanlar şunu anlamalı. Hayatta en çok sevdiğim, uğruna en çok çalıştığım mücadele ettiğim şeyi 30 yaşında bıraktım. Bir kişi bile buna saygı duymayacak mı? Basın toplantısında gazetecilerin terk ettiğini görmedim. Sabaha kadar terk etsinler. Ben bırakma kararı almıştım. Hata yaptım, yük olmayayım, gidiyorum dedim. Özür dileyip yoluma devam mı edecektim? Bu yaptığım daha onurlu bir davranış.

“Emre Belözoğlu görevlerine devam etmeyeceklerini söyledi”

Kimsenin yaşananları basına yansıtmaması gerekirdi. Ben ve takım arkadaşlarım anlatmadı. Kim anlattı bilmiyorum. Emre Belözoğlu, bu haberleri çıkaranların görevlerine devam etmeyeceklerini söyledi.-Yenişafak