Ersun Yanal İstifa Etti

Futbol
Turkcell Süper Lig’de Sivasspor’a 3-0 mağlup olarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Yönetimle bir araya gelen Tr...
EMOJİLE

Turkcell Süper Lig’de Sivasspor’a 3-0 mağlup olarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı.

Yönetimle bir araya gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini yönetime bildirdi.

NTV Spor’a Yanal’ın istifasını doğrulayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Kendisiyle karşılıklı olarak görüştük ve böyle bir karar aldık. Bugün bir basın toplantısı düzenleyeceğiz ve kararı kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

Başkan Şener, 3-0’lık Sivasspor yenilgisi sonrasında basın mensuplarına "Mağlubiyeti bana değil, hocaya sorun" diyerek köprülerin atıldığının sinyalini vermişti.

Bordo-mavili takımı sezon sonuna kadar paf takımının antrenörü Ahmet Özen’in hazırlayacağı belirtildi.

Öte yandan, Trabzonspor’da Ersun Yanal’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için AZ Alkmaar’ın teknik direktörü Van Gaal, Marsilya’nın teknik direktörü Eric Gerets, Köln’ün teknik direktörü Cristoph Daum ve bordo-mavili takımın eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in isimlerinin gündeme geldiği öğrenildi.