Arda’nın Gönlü İngiltere Ligi’nde

Futbol
Radyospor’da "Özgür Sancar’la Haber Özel" programına katılan Bulut, “Teklif yapılsa Arda, Arsenal’de oynamak ister mi diye sordular. Ben de ‘her genç futbolcu A...
EMOJİLE

Radyospor’da "Özgür Sancar’la Haber Özel" programına katılan Bulut, “Teklif yapılsa Arda, Arsenal’de oynamak ister mi diye sordular. Ben de ‘her genç futbolcu Arsenal’de oynamak ister’ dedim" ifadelerini kullandı.

İngiliz internet sitesine yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını belirten Bulut, "Arda, Arsenal’e gidiyor diye yorumlandı. Ama Arda’ya ileride İspanya mı İngiltere mi derseniz İngiltere’yi seçer” dedi.

Ahmet Bulut, Arda’nın şu anda Galatasaray’da çok başarılı olduğunu, kaptanlık görevini iyi şekilde yaptığını belirterek, “Bize gelen teklif yok. Zaten Arda’yı isteyen kulüplerin öncelikle Galatasaray ile görüşmesi gerekiyor” diye konuştu.

Bulut, Barcelona’nın devre arasında, Arda için reddedilmesi zor bir teklifle Galatasaray’ın kapısını çalacağı iddiasını ise “Arda’yı takip ettiklerini biliyorum. Avrupa’nın en iyi kulüpleri Arda’yı izliyor. Futbolda her an her şey olur. Ara transfer döneminde ne olacağını kimse bilemez” diye yorumladı.

Ahmet Bulut, menajerliğini yaptığı gurbetçi Ömer Toprak ile ilgili olarak, “Ömer Freiburg’da geçirdiği başarılı sezonun ardından, geçirdiği kazada vücudunun büyük kısmı yandı. Öncelikli amaç hayata dönmesiydi. Başarılı olduk. Şimdi sağlığına tam olarak kavuşması gerekiyor. Futbol ikinci planda” şeklinde konuştu.

Geçirdiği kazadan önce Manchester United gibi Avrupa’nın dev kulüplerinin gündeminde olan Ömer Toprak ile Beşiktaş da ciddi şekilde ilgileniyordu.