GS’ye Mumlar da Yaramadı!

Futbol
Galatasaray‘ın Şükrü Saraçoğlu stadında uzun zamandır Fenerbahçe‘yi yenememesi sarı kırmızılı oyuncular üzerinde büyük baskıya neden olmuş: Önce Mondragon sonrasında ise Hasan Şaş bu konud...
EMOJİLE

Galatasaray‘ın Şükrü Saraçoğlu stadında uzun zamandır Fenerbahçe‘yi yenememesi sarı kırmızılı oyuncular üzerinde büyük baskıya neden olmuş: Önce Mondragon sonrasında ise Hasan Şaş bu konuda açıklamalar yaptı.

İşte Galatasaray‘ın eski futbolcusu Hasan Şaş‘ın Saba Tümer‘in CNN Türk‘te sunduğu ‘Saba Tümer’le Bu Gece’ programında yaptığı çarpıcı açıklamalar: Emre‘nin Fenerbahçeli olduğunu biliyordum. Ama Emre işini hep iyi yaptı. Arif Erdem Beşiktaşlı’ydı. Şimdi de Fenerbahçe‘de oynayan 3-4 tane Galatasaraylı var ama onların isimlerini söylemeyeyim. Zor durumda kalırlar.

Fenerbahçe maçları benim için çok özel, çünkü o statta yenilmek çok kötü bir şey. Saat 12-1 uyku yok. 2 oldu uyku yok. Koridorda dolaşırken odaların altına bakardım. Işık arardım. Birisinin ışığı açıksa odasına gireyim diye. O statta büyü mü var bilmiyorum ben, anlamadım.

Bir gün çok iyi oynuyoruz, Fenerbahçe‘yi 30 dakika stadında hapsettik. Kezman topu aldı vurdu. Auta giden top Ergün abinin poposuna çarptı gol oldu. Mondragon bir sürü mum yaktı yine olmadı. Bülent Tulun‘a dedim ki: "Abi bu, soyunma odasını yakacak ama yine yeniliyoruz ya"…