‘O Sene, Bu Sene’

Futbol
Turkcell Süper Lig‘de şampiyonluk iddiasını sürdüren Bursaspor‘un ”O sene bu sene” sloganı ve yeşil-beyaz renkler, Bursa‘daki gelin arabalarını süslüyor. Tarihinin en baş...
EMOJİLE

Turkcell Süper Lig‘de şampiyonluk iddiasını sürdüren Bursaspor‘un ”O sene bu sene” sloganı ve yeşil-beyaz renkler, Bursa‘daki gelin arabalarını süslüyor. Tarihinin en başarılı sezonunu yaşayan Bursaspor, ligin bitimine 1 hafta kala Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluğun en iddialı ekibi olarak dikkati çekiyor. Yakalanan bu başarının ardından yeşil-beyaz renkler, Bursa‘da adeta moda oldu. Bursastore‘un satışlarında ciddi artışlar yaşanırken, birçok market ve akaryakıt istasyonu, belirli orandaki alışveriş karşılığında müşterisine yeşil-beyaz ürün vermeye başladı.

Timsah şeklinde yapılan ekmek ve kestane şekeri ile yeşil-beyaz renklerdeki Bursaspor cep telefonu gibi farklı ürünlerin piyasaya sunulduğu bu dönemde gelin arabaları bile Bursaspor‘un renkleriyle ve sloganlarıyla süslenir oldu.

Dün evlenen İbrahim Ceylan ve Elif Tanlak çiftinin gelin arabası, Bursaspor‘un şampiyonluk yolunda en önemli sloganı olan ”O sene bu sene” sözüyle süslendi. ”Evleniyoruz, mutluyuz” yazısı yerine önünde ”o sene”, arkasında ”bu sene” yazan otomobil, yeşil-beyaz süslerle donatıldı.