Jose Mourinho İmzayı Attı

Futbol
Inter‘e bu sezon ligi, kupayı ve Devler Ligi’ni kazandıran Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, İ...
EMOJİLE

Inter‘e bu sezon ligi, kupayı ve Devler Ligi’ni kazandıran Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, İspanyol devi Real Madrid ile 2014’e kadar geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Başkan Florentino Perez, sportif direktör Jorge Valdano, Miguel Pardeza ve birçok yönetim kurulu üyesiyle yaptığı görüşmenin ardından, Mourinho 4 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Jose Mourinho
’nun ilk açıklamalarından dikkat çeken bir ifade ise Ronaldo’nun Real Madrid için önemli bir oyuncu olduğunu söyledikten sonra "Fakat önemli olan kulüptür, oyuncular değil" söylemi oldu.

Jose Mourinho’nun basın toplantısındaki bir diğer açıklaması ise şu şekilde: "Şimdi işleri ve belli bir çalışma progranı değiştireceğiz. Benim stilime doğru yaklaşacağız. Ben bir hocayım, fazlası değil. Ben Jose Mourinho’yum tüm hatalarıyla ve tüm iyi yönleriyle de…"