Fener’in Tatlı Belası

Futbol
İspanyol oyuncuya sahip çıkan Aziz Yıldırım’ın, Güiza ile önceki gün baş başa bir görüşmede bulunduğu ve sözleşmesi bitene kadar Fenerbahçe formasını giyeceğini bildirdiği öğrenildi. Ülkesine ge...
EMOJİLE

İspanyol oyuncuya sahip çıkan Aziz Yıldırım’ın, Güiza ile önceki gün baş başa bir görüşmede bulunduğu ve sözleşmesi bitene kadar Fenerbahçe formasını giyeceğini bildirdiği öğrenildi. Ülkesine geri dönmek isteyen ve Türkiye’de rahatsız olduğunu belirten golcü oyuncuya destek veren Yıldırım’ın “Bu formayı giymeye devam edeceksin. Gitmeyi aklından çıkar. Geçen yıl da sana gelen teklifleri geri çevirmiştik, bu yıl da aynısı olacak. Benim sana güvenim tam. Sen çalışmalarına devam et. Yönetim ve teknik heyet arkanda” dediği bildirildi.

Yıldırım’ın bu sözlerinden son derece mutlu olan İspanyol oyuncunun, “Hakkımda sürekli söylentiler çıkması beni olumsuz etkiliyor. Ben de burada başarılı olmak ve kendimi kanıtlamak arzusundayım. Ama beni satmak isterseniz de buna saygı duyarım. Ben Fenerbahçe hakkında hiçbir yerde olumsuz konuşmadım, kulis yapmadım” karşılığını verdiği kaydedildi.

Bu toplantı sonrası İspanya’daki menajeri ve avukatı olan Quiqe Pina’yı arayan Güiza, yaşanan sorunların aşılmaya başlandığını iletti. Pina ise Milliyet’e yaptığı açıklamada Başkan Aziz Yıldırım ile Güiza arasındaki toplantıyı doğruladı, “Başkan Güiza’ya her konuda garanti verdi. Artık bizim ağzımızdan transfer diye bir kelime çıkmayacak. Güiza satılık değildir. Güiza’nın kafası rahatlarsa her şey yoluna girecektir” dedi.