Lugano Sadece 3,5 Milyon €

Futbol
Fenerbahçe‘nin savunmadaki en önemli ismi olan ve Uruguay‘ın Dünya Kupası‘ndaki başarılı performansıyla transfer piyasasında dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri haline gelen Die...
EMOJİLE

Fenerbahçe‘nin savunmadaki en önemli ismi olan ve Uruguay‘ın Dünya Kupası‘ndaki başarılı performansıyla transfer piyasasında dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri haline gelen Diego Lugano‘nun bonservisi sadece 3.5 milyon Euro!

MOSTUROĞLU DOĞRULADI

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Sözleşmede böyle bir madde var. Ancak bize gelen bir teklif yok" diyerek Lugano‘nun 3.5 milyon euro verip istediği kulübe gidebileceğini doğruladı.

TARAFTARIN "YALAN HABER" BEKLENTİSİ BOŞA ÇIKTI

Fenerbahçe‘nin kadrodaki en önemli isimlerden birine sadece 3.5 milyon euro bonservis bedeli belirlemek zorunda kalması şaşkınlık yaratmıştı.

Çünkü Lugano geçtiğimiz sezon biten anlaşmasını yenilemek isteyen Fenerbahçe‘yi uzun süre peşinden koşturmuş ve pazarlıklar sırasında sözleşmeye 3.5 milyon Euro‘yu getirirse serbest kalacağına dair bir madde koydurmuştu. Lugano gibi Dünya Kupası yarı finalisti olmuş bir milli takıma kaptanlık eden bir ismin bu kadar düşük bir bedelle serbest kalabilecek olması Fenerbahçelileri endişelendirmişti. Taraftarların "Umarız haber yalan çıkar" beklentisi de boşa çıktı.