Yusuf Şimşek Kalıyor!

Futbol
Sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalan, 1 haftadır saha çalışmalarına arkadaşlarıyla katılan Yusuf Şimşek’in oyun stili, teknik direktör Schuster’in kendisi hakkındaki fi...
EMOJİLE

Sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalan, 1 haftadır saha çalışmalarına arkadaşlarıyla katılan Yusuf Şimşek’in oyun stili, teknik direktör Schuster’in kendisi hakkındaki fikrini değiştirdi. Schuster, sezon başı kamplarına katılmayan Yusuf’un kadroda tutulup tutulmaması konusunda kararsızlık yaşadı.

Alman hoca, daha önce kasetlerden izleyip beğendiği ancak sakatlığı uzadığı için son performansını merak ettiği yıldız oyuncuyu A2 karşılaşmasında test etme kararı aldı. A2 takımla maça çıkmayı Schuster ile görüştükten sonra kabul eden Yusuf, Bucaspor ile oynanan mücadelede kalitesini gösterip hocasını etkilemeyi başardı. Schuster’in gözüne giren 35 yaşındaki tecrübeli yıldız, takımda kalmayı da garantiledi.

‘ONA ŞANS VERECEĞİM’

Schuster’in, futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve basın sözcüsü Mete Düren’e, “Yusuf benim istediğim futbolu oynuyor. Ben kaleye dikine doğru oynayan futbolcuyu severim. Ona şans tanıyacağım. Şu an fizik olarak hazır değil. Ama ilerleyen haftalarda bizim için iyi bir alternatif olabilir. Oyunun kaderini değiştirebilecek yeteneklere sahip” dediği öğrenildi.