Cimbom Hagi’yle Çıkış Arıyor

Futbol
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak. Ali Sami Yen’de oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Bünyamin Gezer düd...
EMOJİLE

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak. Ali Sami Yen’de oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Bünyamin Gezer düdük çalacak. Son maçında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmasına rağmen iyi futbol sergileyen Hagi’li Cim Bom, ligde 34 gün sonra galibiyet arayacak.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi yönetimindeki Galatasaray, bugün Ali Sami Yen’de Antalyaspor karşısında üç puan almayı planlıyor. Sarı-Kırmızılı takımın Ankaragücü’ne 4-2 yenildiği karşılaşmadan sonra Teknik Direktör Rijkaard’ın yerine göreve başlayan Hagi, ilk maçında Fenerbahçe karşısında hem iyi bir futbol sergilemiş hem de 0-0’lık sonuçla Kadıköy’den 10 yıl sonra puan çıkarmayı başarmıştı. Rumen teknik adam, bu kez Ali Sami Yen’de kendi taraftarının önünde Antalyaspor karşısında iyi futbolun yanında ilk galibiyetini almayı hesaplıyor. Ligde son galibiyetini 26 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1’lik skorla yenerek elde eden Cim Bom, daha sonra K.Karabükspor ve Ankaragücü’ne yenilmekten kurtulamamıştı. Fenerbahçe ile berabere kalan Sarı-Kırmızılılar, 34 gün sonra Antalyaspor karşısında üç puanla tanışarak zirve yarışından kopmak istemiyor.

Antalyaspor maçı öncesi Sarı-Kırmızılı takımdaki sakat ve cezalı oyuncular teknik heyeti düşündürüyor. Sakatlıkları devam eden Çek golcü Baros, kaptan Arda Turan, Avustralyalı yıldız Harry Kewell ile Aydın Yılmaz’ın yanında sarı kart cezalısı olan Ayhan Akman da forma giyemeyecek. Teknik Direktör Hagi, bugünkü Antalyaspor karşısında Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkan 11’i zorunlu değişiklik dışında bozmayı düşünmüyor. Rumen teknik adamın cezalı olan Ayhan’ın yerine Barış’a görev vermesi bekleniyor. Hagi, dünkü son taktik çalışmasının ardından Sarı-Kırmızılı oyuncularla bir toplantı yaparak, "Fenerbahçe maçını artık unutun. Antalyaspor ile çok zorlu bir maç yapacağız. Sizden bu maçta da iyi mücadele bekliyorum. Eğer sezon sonunda başarılı olmak istiyorsak puan kaybetmemeliyiz. Sizden bu maçta 3 puan bekliyorum." dediği öğrenildi.