Ne Gol Var Ne Puan!..

Futbol
Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda yer alan Bursaspor, evinde konuk ettiği Manchester United’a 3-0 mağlup oldu. İngiliz devine galibiyeti getiren golleri, 48. dakikada Flecther, 73. da...
EMOJİLE

Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda yer alan Bursaspor, evinde konuk ettiği Manchester United’a 3-0 mağlup oldu.

İngiliz devine galibiyeti getiren golleri, 48. dakikada Flecther, 73. dakikada Obertan ve 77. dakikada Bebe kaydetti. C Grubu’nda oynanan diğer maçta ise İspanyol ekibi Valencia, deplasmanda Glasgow Rangers’ı 3-0’lık skorla devirdi.

Temilcimiz Bursaspor aldığı bu mağlubiyetle Devler Ligi’nde puan ve golle tanışamadı. Grupta Kırmızı Şeytanlar 10, Valencia 7 puana ulaşırken Glasgow Rangers, 5 puanda kaldı.

Karşılaşmaya iki takım da temkinli başladı. Rakibine alan savunması yapan yeşil-beyazlı takım, özellikle orta alanda kurduğu baskıyla topa daha fazla sahip olmaya çalıştı. Bursaspor, nispeten bunda başarılı olsa da final paslarında aynı beceriyi gösteremedi.

Manchester United ise ilk yarıda temkinli bir futbol sergiledi. İngiliz ekibi özellikle Evra ile sol kanattan geliştirdiği ataklarla Bursaspor kalesinde tehlikeli olmaya çalıştı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Manchester United, 48. dakikada aradığı golü Fletcher ile buldu. Gelişen atakta Carrick’in pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Fletcher, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.

Golün ardından hücumu daha fazla düşünmeye başlayan Bursaspor, 53. dakikada Ergiç ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Insua’nın pasıyla ceza sahasına giren Ergiç’in sert şutunda kaleci Van Der Sar köşeden kaleye giden topu son anda yakaladı. Orta alanda kontrolü elinden bırakmayan Kırmızı Şeytanlar 73. dakikada Obertan’ın attığı golle skoru 2-0’a taşıdı. 77. dakikada ManU’nun yeni transferi Bebe farkı 3’e çıkartan golü kaydetti. Temsilcimiz Bursaspor 4. maçından da sahadan gol atamadan ve puansız ayrıldı.

BURSASPOR: 0 – MANCHESTER UNITED: 3

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Wolfgang Stark, Jan Hendrik Selver, Mike Pickel (Almanya)

BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, İbrahim, Vederson, Turgay, Svensson, Ergiç, Volkan (Dk. 81 İsmail Haktan), Insua (Dk. 74 Nunes), Sercan (Dk. 74 Ozan İpek)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

MANCHESTER UNITED: Van Der Sar, Rafael, Smalling, Vidiç, Evra (Dk. 81 Fabio), Scholes, Carrick, Nani (Dk. 29 Park), Fletcher (Dk. 63 Bebe), Obertan, Berbatov
TEKNİK DİREKTÖR: Sir Alex Ferguson

GOLLER: Dk. 48 Fletcher, Dk. 73 Obertan, Dk. 78 Bebe (Manchester United)