“1 Puan Bizi Mutlu Etmez”

Futbol
Deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar sürüyor. Maç öncesi talebelerine tavsiyelerde bulunan Sağlam maçla ilgili olarakta iddialı konuştu. Fenerbahçe deplasmanında...
EMOJİLE

Deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar sürüyor.

Maç öncesi talebelerine tavsiyelerde bulunan Sağlam maçla ilgili olarakta iddialı konuştu. Fenerbahçe deplasmanından alınacak 1 puanın bile aslında çok önemli olduğunu ancak 1 puanın kendilerini mutlu etmeyeceğini belirten başarılı teknik adam kesinlikle 3 puanı almak için oynayacağız dedi.

"1 PUAN BİZİ MUTLU ETMEZ"
Fenerbahçe maçının zirve mücadelesi için kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Sağlam, "Bundan sonraki dönemde ligin üst sıralarında olmamız için kesinlikle 3 puanı almamız gerekiyor. Belkide bir puanın bile bizi mutlu etmeyeceği bir karşılaşma oynayacağız tabiki Fenerbahçe deplasmanlarında alınan bir puan çok önemli bir puandır ama o bile bizi mutlu etmeyecek"dedi.

"BİZİM İÇİN ÇOK ZOR OLACAK"
Rakipleri Fenerbahçenin çok uzun haftalardır iyi bir galibiyet serisi yakaladığını bu yüzden bu maçtada mutlak kazanmayı düşüneceğini belirten Sağlam, "Rakibimiz şuan ligin lideri ve çok uzun süredirde galibiyet serisi var O yüzden çok güçlü bir rakibe karşı oynarken kazanmak zorunda olduğumuz bir maç oynamak bizim için hiç kolay olmayacak. Belki rakip içinde çok güzel bir anlayış olacaktır bu. Bunun sıkıntılarını bu sezon bizde çok yaşadık karşınızda tamamen kapanan bir takım olduğu zaman bazı sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Onun için Fenerbahçe içinde çok güzel bir karşılaşma olacak onlarda belki bunu bekliyordur ancak gerceklerle yüzleştiğimiz zaman rakiplerle aramızdaki puan farkını kapatmamız gerekiyor. Onun içinde kazanmamız gerekiyor dedi.

DEFANS "SOS" VERİYOR
Sarı kart cezalısı olan Kaptan Ömer Erdoğan ve Mustafa Keçeli ile sakatlığı tam düzelmeyen Vederson’un Fenerbahçe maçında oynayamayacak olmasının defans bölgesinde sıkıntı yaratabileceğini belirten tecrübeli teknik adam "Kendi içimizde bunun çözümünüde üretip sorun oluşturmadan maça kadar bu sıkıntıları atlatmaya çalışıyoruz iyide çalışıyoruz. Moralimizde yerinde inşallah bizim için iyi bir maç olacak"dedi

SAĞLAM TİMSAH’IN SUYUNU SIKTI
Öte yandan yeşil beyazlı takım Fenerbahçe maçı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenmanla devam etti.

Antrenman boyunca talebelerini sık sık uyaran tecrübeli teknik adam topun kıymetini bilin top bizdeyken pas hatası yapmayın diyerek uyarılarda bulundu. Düz koşu ve pas pris çalışmasıyla başlayan antrenman zamana karşı yapılan sürat koşularıyla devam etti. Bu bölümde takımın adeta suyunu çıkaran Sağlam sürenin altında koşan futbolcuları sık sık uyardı.

TURGAY VE İNSUA SAAT KURBANI
Yaz saati uygulamasını unutup saatini bir saat ileri almayan Turgay bahadır antrenmana eski saate göre gelince antrenmanın son bölümüne güçlükle yetişebildi. Kramponlarını bile saha içerisinde giyen tecrübeli futbolcu hocası ve takım arkadaşlarından özür dileyip düz koşu yaptı. Takım arkadaşları futbolcuya hiç gelmeseydin Turgay uyuyamı kaldın diyerek takıldılar. Aynı sebepten yarım saat antrenmana geç katılan İnsua ise takım arkadaşları tarafından alkışlandı.

Habertürk