F.Bahçeli Oyunculardan Büyük Jest!

Futbol
Primlerinin bir bölümünü altyapı ve personele dağıtan oyuncuların, bir başka jesti daha ortaya çıktı. Futbolcuların hayır kurumlarına da isimleri saklı kalmak kaydıyla ödeme yaptıkları öğrenildi. Fana...
EMOJİLE

Primlerinin bir bölümünü altyapı ve personele dağıtan oyuncuların, bir başka jesti daha ortaya çıktı. Futbolcuların hayır kurumlarına da isimleri saklı kalmak kaydıyla ödeme yaptıkları öğrenildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre her geçen gün Fenerbahçeli futbolcuların kapalı kapılar ardındaki jestlerinden biri daha gün yüzüne çıkıyor…

Daha önceleri aldıkları maç primlerinin bir bölümünü altyapı oyuncularına ve ihtiyacı bulunan kulüp personeline dağıttığı bilinen Sarı-Lacivertli yıldızların hayır kurumlarını da es geçmediği öğrenildi. Kaptan Alex ve yerli oyunculardan Emre, Semih ve Gökhan Gönül’ün önderlik ettiği organizasyon kapsamında, alınan ekstra paralar bir havuzda toplanıyor. Ortaya çıkan meblağ daha sonra ülkemizdeki farklı hayır kurumlarına isimler ve verdikleri rakamlar saklı olmak kaydıyla bağış olarak gönderiliyor.

KOCAMAN DESTEK!

Bu durum kulüp bünyesindeki altyapı oyuncularını ve futbolculara oranla çok daha düşük ücretler kazanan personeli kelimenin tam anlamıyla göklere çıkarıyor. Ayrıca teknik direktör Aykut Kocaman’ın da bu örnek davranışları sebebiyle oyuncularını kutladığı ve kendi alacaklarından da katkıda bulunduğu edinilen bilgiler arasında.

Haber365