Üç Ayda Tavan Yaptı!

Futbol
Fenerbahçe’deki yükselişinin yanı sıra Brezilya Milli Takımı’nda da yıldızlaşan Andre Santos, başta İspanyol kulüpleri olmak üzere birçok takımın transfer listesine girdi Sabah gazetesinin...
EMOJİLE

Fenerbahçe’deki yükselişinin yanı sıra Brezilya Milli Takımı’nda da yıldızlaşan Andre Santos, başta İspanyol kulüpleri olmak üzere birçok takımın transfer listesine girdi

Sabah gazetesinin haberine göre Sezon başındaki performansıyla yokları oynayan, verdiği röportajda da Aykut Kocaman’ı eleştiri yağmuruna tutan Andre Santos, Ocak’tan itibaren grafiğini yükseltti.

Sarı-lacivertli takımın galibiyet serisinde pay sahibi olan başarılı sol bek, Brezilya Milli Takımı’ndaki oyunu ve asistleriyle de yıldızlaştı. Santos’un bu yükselişi, hakkındaki transfer spekülasyonlarını beraberinde getirdi.

İspanya’da başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere, birçok kulübün transfer listesinde bulunuyor. Almanya’da da Werder Bremen ve Wolfsburg’un Brezilyalı’yla ilgilendiği gelen haberler arasında. Santos’un kişisel tercihinin ise İspanya Ligi olduğu öğrenildi.

12 MİLYON EURO İDDİASI
Fenerbahçe’ye 6 milyon Euro’ya transfer olan, 2014 Haziranı’na kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun piyasa değerinin 12 milyon Euro civarında olduğu konuşuluyor.