Yobo: “Emenike ile Konuşacağım”

Futbol
Nijerya Milli Takımı’ndan dönen Yobo, Ntvspor’a konuştu. Sarı lacivertli takımda kiralık olarak forma hiyen Nijeryalı oyuncu geleceği, Emenike’nin transferi ve Gökhan Gönül’ün ...
EMOJİLE

Nijerya Milli Takımı’ndan dönen Yobo, Ntvspor’a konuştu. Sarı lacivertli takımda kiralık olarak forma hiyen Nijeryalı oyuncu geleceği, Emenike’nin transferi ve Gökhan Gönül’ün performansı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İştem Yobo’nun açıklamaları:

"BURSASPOR ÇOK ZOR BİR TAKIM"

"Her maça tek tek bakmamız gerekiyor. Bursaspor çok zor bir takım. Umarız bu maçı kazanacağız. Bizim için zor bir maç olacak."

"ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA KALMAZ"

"Bu kez son haftaya kalacağını düşünmüyorum şampiyonluğun. Her maçımız da elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz."

"FENERBAHÇE’DE KALMAK İÇİN AİLEMLE DE KONUŞMALIYIM"

"Şu anda buradayım ve sezon bitimene kadar elimden gelelnin en iyisini yapmak istiyorum. Ailemle de konuşup onların da görüşünü almak zorundayım. Neler olacağını bilemem. Her seçeneği açık bırakmak istiyorum şu an için."

"EMENIKE İLE TRANSFERİ İÇİN KONUŞACAĞIM"

"Emenike iyi bir arkadaşım ve son derece beğendiğim bir oyuncu. Gol krallığı için yarışıyor. En önemlisi nerede mutlu olacağınızdır. Fenerbahçe’ye gelip gelmeyeceği konusunda kararı kendi verecektir. Ben de kendisiyle konuşacağım. Umarım kendisi için en doğru kararı verir”

"GÖKHAN GÖNÜL AVRUPA’DAKİ HER KULÜPTE OYNAR"

"Gökhan Gönül türkiye’nin en iyi kanat oyuncularından birisi. Gökhan nereye giderse gitsin Avrupa’daki her kulüpte rahatlıkla oynayabilir."

"UCHE BİR EFSANEYDİ"

"Uche çok büyük bir oyuncuydu. Hem F.Bahçe’nin hem de Nijerya’nın kaptanlığını yaptı. Uche efsane bir oyuncuydu. O benim gözümde Nijerya futbol tarihinin en önemli savunma oyuncularındandır."

"TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Buradaki yaşam şartlarına uyaum sağlamak kolay değil ama taraftarımız bunu benim için kolaylaştırdılar. Onlara çok teşekkür ediyorum"

Sabah