‘İzin Ver Gideyim Başkanım’

Futbol
A.Madrid’e transferi için sabırsızlanan Arda, başkan Polat’ın vereceği karar için sabırsızlanıyor. Genç kaptan, başkanı arayıp ‘yardım’ istedi. G.Saray’dan ayrılma hazırl...
EMOJİLE

A.Madrid’e transferi için sabırsızlanan Arda, başkan Polat’ın vereceği karar için sabırsızlanıyor. Genç kaptan, başkanı arayıp ‘yardım’ istedi.

G.Saray’dan ayrılma hazırlıkları yapan bir başka isim olan genç takım kaptanı Arda Turan, transferi konusunda başkan Adnan Polat’ın vereceği kararı bekliyor. Atletico Madrid ile her konuda anlaşan ve 2 kulübün bonservisi için el sıkışmasını bekleyen yıldızın yakın çevresine de artık gitmek istediğini açıkça söylediği ve geleceği için en doğru kararı verdiğine inandığını belirttiği öğrenildi.

DEVAMLI ARIYOR

İspanya’da yeni bir hayata ve futbol kariyerine yelken açmak isteyen Arda’nın, kendisi için önerilen 14 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında 2 kulübün anlaşacağına emin olduğu öğrenilirken, başkan Adnan Polat’ın vereceği kararı da büyük sabırsızlıkla beklediği ifade edildi. Geleceği Adnan Polat’ın iki dudağının arasında olan Arda, transferinde gereken kararın alınması için bir kez daha başkanından yardım istedi.

Haber365