G.Saray, Manisa’da Moral Arıyor! / 11’ler

Futbol
Bir yanda tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray, diğer yanda son 4 haftada 3 puan alamayan Manisaspor… 2010-11 sezonu, tarihine başarısızlığın zirvesi olarak geçen sarı kırmızılılar, Ta...
EMOJİLE

Bir yanda tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray, diğer yanda son 4 haftada 3 puan alamayan Manisaspor…

2010-11 sezonu, tarihine başarısızlığın zirvesi olarak geçen sarı kırmızılılar, Tarzanlar karşısında moral arıyor.

ÜNDER, PİNO’YU SİLDİ

Galatasaray’da Kazım ve Baros cezası, Hakan Balta ve Yekta sakatlıkları, Kewell grip oluşu, Neill da hazır olmaması nedeniyle kadroya alınmazken, Pino da teknik direktör Bülent Ünder’den veto yedi. Ünder, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada Pino’yu bundan sonra kadroya almayacağını açıklamıştı.

Cim Bom’da bu eksikler nedeniyle Stancu’nun forvette, Arda’nın ise forvet arkasında forma giymesi bekleniyor. Dün uçakla İzmir’e gelen ve burada taraftarının coşkulu karşılamasıyla bir nebze olsun moral bulan sarı kırmızılıların, mağlubiyetler serisine son verip vermeyeceği merak konusu.

MANİSA DA GALİBİYETE HASRET

Diğer yandan ev sahibi Manisaspor da 4 maçtır hasret kaldığı 3 puana bu maçla ulaşmaya çalışacak. Son 4 maçında 2 puan alabilen Tarzanlar, tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galatasaray’ı evine puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

İLK MAÇI ASLAN’INDI

Ligin ilk yarısındaki maçı Manisaspor Ali Sami Yen’de 2-0 kazanmıştı. Bu maç, Manisaspor’un Galatasaray karşısındaki ilk ve tek galibiyeti olmuştu. Lig tarihinde ilk kez 2005-2006 sezonunda karşılaşan iki ekip arasında geride kalan 9 maçtan 5’ini Galatasaray, 1’ini Manisaspor kazandı, 3’ü ise berabere bitti.

MANİSASPOR-GALATASARAY

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV – Haber365
HAKEM: Barış Şimşek

İKİ EKİBİN İLK 11’LERİ

MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Kalabane, Dixon, Eren, Isaac, Yiğit İncedemir, Mehmet Güven, Iwanski, Simpson, Kahe
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

GALATASARAY: Zapata, Sabri, Gökhan Zan, Servet, Insua, Aydın, Ayhan, Cana, Culio, Arda, Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Ünder

Yazete