Arda Soruları Gil’i Terletti!

Futbol
Arda Turan, Atletico Madrid Kulübü CEO’su Miguel Angel Gil’e soğuk terler döktürdü. İspanya’da uzun süre sonra bir radyo programına katılan Gil, Galatasaraylı yıldız oyuncunun transf...
EMOJİLE

Arda Turan, Atletico Madrid Kulübü CEO’su Miguel Angel Gil’e soğuk terler döktürdü. İspanya’da uzun süre sonra bir radyo programına katılan Gil, Galatasaraylı yıldız oyuncunun transferiyle ilgili sorular karşısında zor anlar yaşadı.

Madrid’de bir radyonun canlı yayın konuğu olan Gil, takımdan ayrılmaları gündeme gelen Kun Agüero, Diego Forlan ve yeni teknik direktörün kim olacağıyla ilgili sorulara tek tek yanıt verdi. Kırmızı-beyazlı yönetici, Arda’nın transferiyle ilgili soruları ise "pas" geçmeyi tercih etti. Arda konusunda bir açıklama yapamayacağını belirten Gil, topu yönetimine attı. Gil, Atletico Madrid’li taraftarların sorularını da cevapsız bıraktı.

‘Resmi teklif geldi’

Bu arada Arda Turan, CNN Türk’e telefonla bağlanarak gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu, Avrupa’ya transferiyle ilgili soruya, "Kulübe resmi teklif geldi. Değerlendirmeyi kulüp yapacak. Ben bu aşamada sadece olayları izleme ve gözlemleme durumundayım. Bunun dışında yapabileceğim bir şey yok" yanıtını verdi.

"Milli Takım ve Galatasaray formaları benim için hayatımın sonuna kadar en değerli formalar olacaktır" diyen Arda, özellikle camia içinden gele eleştirilerin kendisini üzdüğünü ifade etti.

Milliyet