Aziz Yıldırım’ın Öfkesi Dinmiyor!

Futbol
Federasyona ve hakem camiasına olan inançlarını her hafta biraz daha kaybettiklerini ifade eden Yıldırım, hakemlerin maçlarda sebep oldukları olayları umursamadıklarını belirtti. Aziz Yıldırım, şöyle ...
EMOJİLE

Federasyona ve hakem camiasına olan inançlarını her hafta biraz daha kaybettiklerini ifade eden Yıldırım, hakemlerin maçlarda sebep oldukları olayları umursamadıklarını belirtti. Aziz Yıldırım, şöyle konuştu:

“Maçlara geliyorlar, çaldıkları saçma sapan düdüklerle herkesi çileden çıkartıyorlar. Ondan sonra da evlerine gidip, huzur içinde uyuyorlar. Çünkü umurlarında değil. Bizim gözümüze ise sabaha kadar uyku girmiyor. Bir de olayları yatıştırmaya çalışıyoruz, kulübümüz ceza almasın diye uğraşıyoruz. Susalım, konuşmayalım dedik, yaşananlar ortada. Teknik heyetin, futbolcuların, taraftarın emeğine yazık değil mi? Antep maçındaki o son dakika golü gelmeseydi, kaybedilen 2 puanın hesabını kim verecekti. Ayrıca hesabını verse bu neye yarayacaktı. Trabzonspor sezon sonuna kadar bütün maçlarını kazanırsa, Bursa maçında bizim liderliğimize mal olan hataları yapan hakem ne olacak. Hakemlerden bıktım usandım artık. Fenerbahçe’nin haklarını sonuna kadar koruyacağım. İstedikleri kadar ceza versinler, ben o akreditasyonu süs diye boynuma asmıyorum. Gittim de ne dedim küfür mü ettim. Alex’i, Lugano’yu geçtim Niang’ın düşürülmesi penaltı değilse ben şerefsizim ama penaltı ise sen de aynı şeyi söyleyecek misin? diye sordum.. Takım sahada doğranırken kimse benden sessiz olmamı beklemesin. Bir de yorumcu diye geçinenler var insanları tahrik etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Ayıptır. Bir camia, paçasından bu kadar aşağı çekilmeye çalışılmaz ki. Bizi çekmeye çalışacaklarına kendileri bizim seviyemize çıksınlar.”

Fanatik