Drogba Fenerbahçe’de İddiası

Futbol
Drogba’nın Chelsea’deki kaderi haftaya belli oluyor. İngiliz basını Londra’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fildişili golcünün Fenerbahçe’ye transfer olacağını iddia etti....
EMOJİLE

Drogba’nın Chelsea’deki kaderi haftaya belli oluyor. İngiliz basını Londra’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fildişili golcünün Fenerbahçe’ye transfer olacağını iddia etti.

Chelsea’nin golcüsü Didier Drogba kulüp yönetimi ile görüşmelere başladı. Direktör Ron Gourlay ile önümüzdeki hafta bir kez daha bir araya gelecek olan Drogba, Chelsea yönetimi ve Ancelotti’ye "Geleceğim hakkında karar vermek zorundayım, önümüzdeki sezon takımın bana ihtiyacı var mı bilmek istiyorum, planlar dahilinde değilsem ben de geleceğimi ona göre şekillendireceğim" dedi. Kulüp Ron Gourlay aracılığıyla Drogba’ya en kısa sürede yanıt verecek.

İngiliz basını ise Drogba’nın Chelsea’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılılor. 33 yaşındaki futbolcunun özellikle Torres geldikten sonra önümüzdeki sezon takımda kendisine yer bulamayacağı iddia ediliyor.

The Sun gazetesi bu iddiayı daha da ileri götürerek, Drogba’nın Fenerbahçe’ye transfer olacağını yazdı. Gazete, Fenerbahçe’nin Drogba’yı istediğini ve ünlü futbolcunun istediği parayı da şu ana kadar sadece Fenerbahçe’nin verebileceğini iddia etti.

Sabah