G.Saray, Arena’da Kayseri’yi Ağırlıyor!

Futbol
Deplasmanlardaki kötü serisini geçen hafta sona erdiren Galatasaray, Süper Lig’in 30. haftasında, kötü bir dönem geçiren Kayserispor’u ağırlıyor. MUHTEMEL İLK 11’LER Galatasaray: Zap...
EMOJİLE

Deplasmanlardaki kötü serisini geçen hafta sona erdiren Galatasaray, Süper Lig’in 30. haftasında, kötü bir dönem geçiren Kayserispor’u ağırlıyor.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Galatasaray: Zapata- Sabri, Servet, Gökhan, Insua- Ayhan, Cana, Culio, Arda, Stancu, Baros

Kayserispor: Gökhan-Mehmet Eren, Hamza, Serdar, Hasan Ali- Selim, Amrabat, Ziani, Santana, Troisi- Ömer Şişmanoğlu

Stat : Türk Telekom Arena
Saat: 20:00
Hakem : Cüneyt Çakır
Yayın : Lig TV – Haber365

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

Galatasaray bugüne kadar Kayserispor ile oynadığı 32 maçın 19’unu kazanırken, bu maçların yalnızca birinde sahadan mağlup ayrıldı.
Spor Toto Süper Lig’de oynadığı üst üste 6 maçtan galibiyet çıkaramayan Galatasaray, geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor’u mağlup ederek kötü gidişata dur dedi.

Cimbom’da cezası sona eren Milan Baros, bu maçta kendisine şans verilmesi halinde sahada olacak.

Kayserispor, ligde 37 senedir Galatasaray’ı mağlup edemiyor.

Galatasaray’da sakatlıkları nedeniyle Yekta ve Kewell oynayamazken, kadro dışı bırakılan Pino da forma giymeyecek. Kazım Kazım da kart cezası nedeniyle sahada yer alamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan Lucas Neill ve Lorik Cana’nın durumu maç saatinde belli olacak.

Ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Kayserispor, ikinci yarı ile birlikte düşüşe geçerken son 6 maçta puan yüzü göremedi.

Kayserispor Galatasaray deplasmanlarından bugüne kadar yalnızca 1 puan çıkarabildi.

Evinde nispeten başarılı sonuçlar alan Kayserispor’un deplasman karnesi ise çok iyi değil. Sarı kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı 14 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik alırken 7 kez de mağlup oldu.

Galatasaray, bu sezon kendi evinde oynadığı 14 maçtan 19 puan çıkarmayı başardı

İki takım arasında Kayseri’de oynanan son 5 maçın tamamı beraberlikle sonuçlandı.

Kayserispor’da sakatlıkları bulunan Önder Turacı, Andre Moritz, Souleymanou ve Kujovic forma giyemeyecekler. Antrenman eksiği bulunan Eren Güngör’ün yanı sıra, Serdar Kesimal ve Cangele’nin durumları maç saatinde netlik kazanacak.

ÖNCEKİ BULUŞMA-21 Kasım 2010: Galatasaray 0-0 Kayserispor

Ligin ilk yarısında Kadir Has Stadı’nda oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı. Gheorghe Hagi ile ligdeki 5. maçını oynayan Galatasaray, deplasmanlardaki sıkıntılı görüntüsünü bu maçta da sürdürmüş ve rakip kalede fazla etkili olmayı başaramamıştı. Evinde nispeten daha etkili bir futbol sergileyen Kayserispor ise yakaladığı fırsatları değerlendirememişti.

İnternet Spor