Bursa’da Transfer Bilmecesi!

Futbol
İki genç yıldızın menajeri, “Ozan İpek için Anderlecht, Volkan Şen için de Bolton ve Blackburn teklif yaptı” dedi. Ancak başkan “Bize gelen giden bir şey yok” diye konuştu! İki...
EMOJİLE

İki genç yıldızın menajeri, “Ozan İpek için Anderlecht, Volkan Şen için de Bolton ve Blackburn teklif yaptı” dedi. Ancak başkan “Bize gelen giden bir şey yok” diye konuştu!

İki oyuncunun damenajeri olan Engin Kırkpınar, daha önce “Volkan Şen ve Ozan İpek’e Avrupa’dan resmi teklif geldi. Anderlecht, Volkan’ın bonservisi için 6 milyon Euro’ya kadar çıkabilir. Ozan İpek için de Blackburn Rovers ve Bolton resmi teklif verdi. Ozan’ı A.Madrid de takip ediyor. Eğer başkan İbrahimYazıcı onay verirse bu transferler gerçekleşir” demişti.

Başkan İbrahimYazıcı ise transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Yazıcı, “Resmi teklif geldiğine yönelik haberler uydurma. Eğer oyuncumuzu istiyorlarsa, önce bizimle konuşurlar. Ama gelen giden bir şey yok” açıklamasını yaptı. Yazıcı, şu anda takım içinde sözleşmesi bitecek oyuncularla ön görüşme yaptıklarını, kendilerini zorlu bir transfer dönemi beklediğini de sözlerine ekledi.

Habertürk