Arda Turan Krizi Çözülüyor!

Futbol
Galatasaray’da yeni gelecek yönetimi bekleyen ilk sorun Arda Turan. Başkan’ın ilk iş olarak, Kaptan’ın takımda mı kalacağına yoksa transfer mi olacağına karar vermesi gerekecek. Sarı...
EMOJİLE

Galatasaray’da yeni gelecek yönetimi bekleyen ilk sorun Arda Turan. Başkan’ın ilk iş olarak, Kaptan’ın takımda mı kalacağına yoksa transfer mi olacağına karar vermesi gerekecek.

Sarı-Kırmızılılar’da seçim sürecinden sonra en çok konuşulan konu, Arda Turan’ın takımdaki geleceği. İspanyol ekibi Atletico Madrid bu transfer için Galatasaray’ın kapısın çaldı. Ancak Adnan Polat, bu konudaki son kararı yeni gelecek yönetime bıraktığını açıkladı.

Atletico cephesinden gelen son açıklamada da, "Arda’nın transferi için Galatasaray ile görüşmeler devam ediyor. İyi yönde gittiğini söyleyebiliriz ancak Galatasaray kulübündeki belirsizlik elbette ki bizleri de etkiliyor. Galatasaray’ın yeni başkanı belli olmadan transferde herhangi bir netlikten ya da gelişmeden söz edemeyiz" denildi. İspanyol ekibi gibi, Arda da 14 Mayıs’ta yapılacak seçimleri bekliyor.

Gerçekten kalması istenirse…

Yeni gelecek yönetimin çözmesi gereken ilk konu bu olacak. Tüm başkan adayları, yönetime gelmeleri halinde Arda’yı takımda kalması için ikna etmeye çalışacaklarını belirtti. Bu nedenle seçilecek başkanın 15 Mayıs günü ilk işi muhtemelen yıldız oyuncu ve menaceriyle görüşmek olacak! Özellikle daha ilk günlerden taraftarın tepkisinin çekilmemesi için, Kaptan’ın kulüpte tutulması şart gibi görünüyor. Yıldız futbolcuyu yakından tanıyanların görüşü ise neredeyse ortak: Tüm olumsuzluklara rağmen Arda’nın Galatasaray sevgisi her şeyden önce gelir. Yeter ki gerçekten kalması istensin…

Marin yine İstanbul’da

Atletico Madrid’in sahibi Gil Marin, 9 Nisan’da Adnan Polat’la Çırağan Sarayı’nda bir araya gelerek Arda Turan’ın transferi için pazarlık yapmıştı. Marin, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız bir kez daha İstanbul’a geldi. Son derece gizli tutulan bu seyahatte, Gil Marin’in hem Adnan Polat’la bir görüşme daha yaptığı, hem de sponsorluk için Türk Havayolları’yla masaya oturduğu iddia edildi.

İnternet Spor