Galatasaray Geç Açıldı

Futbol
Bu sezon puan cetvelinde düşme hattının iki basamak üzerinde kendisine yer bulan Galatasaray’da futbolcuları hırs bastı. Yeni sezona, yeni yönetim, yeni teknik kadro ve yeni futbolcularla girmey...
EMOJİLE

Bu sezon puan cetvelinde düşme hattının iki basamak üzerinde kendisine yer bulan Galatasaray’da futbolcuları hırs bastı. Yeni sezona, yeni yönetim, yeni teknik kadro ve yeni futbolcularla girmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılıların dünkü idmanı kıran kırana geçti.Bu sezon taraftarlarını büyük hayak kırıklığına uğratan G.Saray’ın dün yapılan antrenmanında futbolcuların hırslı ve istekli çalışması dikkat çekti.

Sezonun bitimine üç hafta kala ligin alt sıralarında kalan Sarı-Kırmızılı ekipte oyuncuların kıran kırana mücadelesi antrenmanı izleyenleri şaşırttı. İdmanı takip edenler, "Lig bitti, G.Saraylı oyuncuları hırs bastı." yorumunu yaptı.

Antrenmanda özellikle Servet Çetin ile Cem Sultan arasında yaşanan kıran kırana mücadele büyük ilgi topladı. Servet ile forvet Cem Sultan birçok pozisyonda karşı karşıya geldi. Genç yıldızın başarılı çalım girişimleri, Servet’in sert tekmeleriyle yarıda kaldı. Antrenmanın ardından CNR’daki İnoksan firmasının standını gezen tecrübeli oyuncu, uzun aradan sonra antrenmanın sert ve keyifli geçtiğini itiraf etti.

Servet, "Aslında bizim bütün antrenmanlarımızın bu şekilde geçmesi gerekiyordu. Maalesef bu sezon istediğimiz antrenman temposunu yakaladığımızı söyleyemem. Eğer bir takım başarılı olmak istiyorsa antrenmanları maç ciddiyetinde yapmalı." dedi.

Antrenmanda sık sık karşı karşıya geldiği Cem Sultan’a da övgüler yağdıran Servet, "Antrenmanda yaşadığımız sertlikler futbolun içinde var. Ben Cem’i bu çalışmalarla maça hazırlıyorum." ifadesini kullandı. Bülent Ünder de antrenman bitiminde takımın çalışmasından çok memnun olduğunu belirterek, "Antrenman tempomuzdan çok memnunum. Oyuncularımız çok iyi çalışıyor. Son üç maçımızı kazanıp ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Aysal transfere henüz başlamadı

Galatasaray’ın 14 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Ünal Aysal, bugüne kadar direkt veya endirekt hiçbir teknik direktör veya oyuncu ile görüşmediğini açıkladı. Ünal Aysal, yaptığı yazılı açıklamada, "14 Mayıs’ta genel kurulun bize görev verip vermeyeceği henüz belli değil. Bu yüzden şimdiden transfer görüşmeleri yapmayı uygun bulmuyorum." diye konuştu.

Zaman