Şampiyonluk İçin 180 Dakika Kaldı

Futbol
Artık son iki haftaya girildi. Dün oynanan karşılaşmalarda, Fenerbahçe deplasmanda Karabük’ü Lugano’nun ayağından bulduğu golle 1-0 yenerken, Trabzonspor Buca’yı 2-1’le geçti. ...
EMOJİLE

Artık son iki haftaya girildi. Dün oynanan karşılaşmalarda, Fenerbahçe deplasmanda Karabük’ü Lugano’nun ayağından bulduğu golle 1-0 yenerken, Trabzonspor Buca’yı 2-1’le geçti. 87. dakikada beraberlik golünü ağlarında gören Trabzon, bir dakika sonra Umut’la öne geçti.

 FENER ZİRVEYE DEMİR ATTI

Lider Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor deplasmanında zorlanmasına rağmen istediği 3 puanı almasını bildi. Maçın 66. dakikasına kadar rakip savunmayı aşamayan Sarı-Lacivertliler, sürpriz golcüsü Diego Lugano ile sonuca giderek koltuğunu Karadeniz’de de korudu.

TRABZON UMUDUNU YİTİRMİYOR

Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, zorlandığı Bucaspor deplasmanında Burak Yılmaz ve Umut Bulut’un golleriyle güldü, heyecanı son iki haftaya taşıdı. Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Bordo-Mavililer, 88’de gol yemesine rağmen 1 dakika sonra galibiyet sayısını kaydederek zirve takibini sürdürdü.

Zaman