Stres Yok Zafer Var!

Futbol
Senad Ok’un haberi Trabzon’la maçların aynı saatte oynanmasının takımda baskı yarattığını düşünen F.Bahçe Teknik Direktörü, “Biz kazandığımız sürece, rakipler ne yaparsa yapsın. Stre...
EMOJİLE

Senad Ok’un haberi

Trabzon’la maçların aynı saatte oynanmasının takımda baskı yarattığını düşünen F.Bahçe Teknik Direktörü, “Biz kazandığımız sürece, rakipler ne yaparsa yapsın. Stresi bırakın. Siz topunuzu oynayın gerisi gelecek” dedi

Önce Bucaspor ‘kabusu’ yaşandı… İlk yarıyı futbol adına bir şey ortaya koymadan kapatan Fenerbahçe, 3-1 geriye düştükten sonra uyandı, 5-3’le zafere uzandı. Ardından önceki geceki Karabük tedirginliği geldi. Zorlu deplasmanda ilk yarıda uyurgezer bir halde dolaşan F.Bahçe, ikinci yarıda temposunu artırarak 3 puanı kaptı.

Ligin ikinci yarısında fırtına gibi esen takımın son 2 deplasmandaki bu sıkıntısı, teknik direktör Aykut Kocaman’ı da harekete geçirdi. Genç hocaya göre, Fenerbahçe’nin son haftalara girilirken en büyük sorunu stres. Oyuncularının baskıdan dolayı yeteneklerini kullanamadığını düşünen Kocaman, bu duruma çözüm arıyor.

‘DİREKSİYON BİZDE’
Kadro ve kalite olarak rakipleri Trabzonspor’un çok üstünde olduklarını her fırsatta oyuncularına vurgulayan genç çalıştırıcı dünkü idman öncesi de bu konuya değindi. Zirvedeki iki ekibin maçlarının aynı saate alınmasının takımı etkilediğine dikkat çeken Kocaman, “Aklınız ister istemez Trabzon’un maçına gidiyor. Ancak rakibin maçlarını takip etmenize gerek yok. Direksiyon bizde. Sadece 2 maçımız kaldı. Bu 2 maçı da alacak güçtesiniz. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın. Ya da kim kazanırsa kazansın. Stresten uzak durduğunuz, kendi futbolunuzu sahaya yansıttığınız sürece gerisi gelecek” ifadesini kullandı.

Habertürk