F. Bahçe Santos’a Servet İstiyor

Futbol
Yusuf Kobal’ın haberi Sarı-lacivertli yönetimin, İspanya’dan resmi teklif gelmesi halinde Brezilyalı futbolcu için 12 milyon euro isteyeceği öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü, Barcelona’n...
EMOJİLE

Yusuf Kobal’ın haberi

Sarı-lacivertli yönetimin, İspanya’dan resmi teklif gelmesi halinde Brezilyalı futbolcu için 12 milyon euro isteyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü, Barcelona’nın transfer etmek üzere yakın takibe aldığı Brezilyalı yıldızı Andre Santos’un bonservis bedelini 12 milyon euro olarak tespit etti.

Barcelona Kulübü, izleme komitesi üyesi Paco Martinez’i, Fenerbahçe’nin iki hafta önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la oynadığı maç için İstanbul’a göndererek, Andre Santos ve Gökhan Gönül’ü mercek altına aldırmıştı. Martinez maçı izledikten sonra Barcelona’ya, Brezilya Milli Takımı’nın değişmezleri arasında olan Andre Santos için olumlu bir rapor vermişti.

Kocaman’dan onay çıktı
Fenerbahçe yönetimi bu gelişmeler üzerine Barcelona’ya gitmeyi çok isteyen Santos’un satışına onay verdi. Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden düğmeye basan sarı-lacivertlilerin, Brezilyalı futbolcuyu 12 milyon euro gibi çok cazip bir bedel karşılığında satarak kaynak yaratacağı ifade edildi. Yönetimin, İspanyol ekibine gitmesi halinde Andre Santos’un yerine en az onun kalitesinde yeni bir yabancı alacağı kaydedildi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da iki yıl önce yaklaşık 5 milyon euro karşılığında transfer edilen yıldız futbolcunun, Barcelona’ya satışına onay verdiği vurgulandı.

Barcelona’nın yapılacak görüşmelerde 12 milyon euroya kadar çıkmaması halinde Fenerbahçe’nin, Andre Santos’un gitmek istemesini göz önünde bulundurarak indirim yapabileceği belirtildi.

Milliyet