Ya Hata Yaparsam

Futbol
Sivasspor’un kalecisi Korcan Çelikay, ligin son haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde yaşadıkları stresi anlattı. Sivasspor’un kalecisi Korcan Çelikay, Best FM Spor Müdürü Özk...
EMOJİLE

Sivasspor’un kalecisi Korcan Çelikay, ligin son haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde yaşadıkları stresi anlattı.

Sivasspor’un kalecisi Korcan Çelikay, Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamada ligin son haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile oynayacakları mücadeleyi değerlendirdi.

"ŞAMPİYONU BELİRLEYECEĞİZ"
Fenerbahçe ile oynayacakları bu maçla ligin şampiyonunu belirleyeceklerini belirten başarılı kaleci, “ligde bir iddiamız olmaması demek, bu maçı önemsemiyoruz anlamına gelmiyor. Ligin başından beri her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kazanırız ya da kaybederiz, Fenerbahçe ya da Trabzonspor’un şampiyon olup olmaması bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp kendimiz için oynayacağız” dedi.

"HATA YAPMAK İSTEMİYORUM"
Takım üzerinde biraz stres olduğunu ancak takım arkadaşları ve kendisinin profesyonel futbolcular olduğunu hatırlatan Korcan, “Bunun altından kalkabiliriz. Herkesin tek isteği maçtan sonra herhangi kötü bir konuşmaya fırsat vermeyecek şekilde bu maçı tamamlamak. Kaleci olarak hata yapmamam gereken bir maç olacak. Eğer bu maçta bir hata yaparsam bedeli çok ağır olur. Ben de insanım hata yapabilirim. Elbette hata yapmak istemem. Ama yaparsam da bu herhangi bir şeye sebep olmaz. Ben kendim için sahaya çıkarım, kendim için oynarım. Bunun dışında herhangi bir şey olamaz” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberler.com