Sanal Alemin Gündemi Sivasspor Kalecisi

Futbol
Maçın ardından sosyal paylaşım sitelerinde Korcan Çelikay’a adeta yorum yağdı. İşte Twitter, Ekşi sözlük ve Facebook sitelerinden gelen taraftar yorumları… An itibariyle kova olmuştur. (ek...
EMOJİLE

Maçın ardından sosyal paylaşım sitelerinde Korcan Çelikay’a adeta yorum yağdı. İşte Twitter, Ekşi sözlük ve Facebook sitelerinden gelen taraftar yorumları…

An itibariyle kova olmuştur. (ekşisözlük)

Beşiktaş’a geri dönme hayalleri yapan kaleci kardeşimizdir. hakan arıkan giderken veliahtını bu takımda görmek… evet korcan anca beşiktaş’a dönme hayalleri kurar, ötesi olmaz. (ekşisözlük)

Kariyerine büyük fenerbahçemde devam etmesi gereken genç eldiven, kaşkol, bere. (ekşisözlük)

Bari koselere giden bir topu iceri alsaydin da bu kadar belli etmeseydin dedirten kisilik (ekşisözlük)

Maça çıkarken lenslerini evde unutmuş olabileceğinden şüphelendiğim kaleci (ekşisözlük)

Mahalleden çocukluk arkadasım  hasta fenerlidir. derbi falan kaybedince ağlardı, sabahlara kadar şampiyonluk kutlardık. (ekşisözlük)

Futbol hayatı bitmiştir. (ekşisözlük)

Lisede herkes gömlek giyerken korcan ceket giyerdi. belliydi bir gariplik olduğu. (ekşisözlük)

Kadıköye heykeli dikilmesi gereken asıl isim. (ekşisözlük)

Şaka değilse şike, şike değilse şakadır. (ekşisözlük)

Parasinin hakkini veren oyuncu (ekşisözlük)

Mustafa Kemal Atatürk’ün sevmeyeceği türden bir sporcu  çünkü aşağıdakilerin en azından birisi eksik: "ben sporcunun  zeki, çevik ve ahlaklısını severim". (ekşisözlük)

Bugün fenerbahçe’den yediği gollere rağmen yarın ben kaleciyim diyebilecekse söyleyecek hiçbir şey yok. hatalı değil, kötü niyetliydi. bir kaleci böylesine önemli bir maçta amatör kümede oynayan kalecilerinin bile yapmayacağı türden hatalar yapmaz. (ekşisözlük)

Seni daha kim alır kaleci diye takıma… Bitirdin kendi futbol hayatını (facebook)

Korcan Çelikay şike yapmış diyenler Sivas sağ bekine baksın. Korcan ve futbolcu abisi hasta Galatasaraylıdır  bilmeyenlere duyurulur… (Twitter)

Sivasporun muhteşem(!) kalecisi Korcan Çelikay ne yazık ki Beşiktaş’ın sözleşmeli oyuncusu…ne diyeyim ki??? 🙁 (Twitter)

Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ve yardımcı  hakem Alex Taşçıoğlu sağolsun! (Twitter)

korcan çelikay bu maçla birlikte çocuklarının  geleceğini garantiye almış gibi görünüyor tebrikler:) (Twitter)

Korcan Celikay kotu bir kalecilik aksami gecirmis olabilir ancak isi baska taraflara cekmek, cekenlerin karakterleriyle ilgili bi durumdur! (Twitter)

Yılın ilk bomba transferi Fenerbahçe’den geldi! Sivasspor’un başarılı kalecisi KORCAN ÇELİKAY Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı..! (Twitter)

korcan celikay besiktas pafin gozdelerindendi bir kac defa gorusmuslugumuz vardir. Kendisine haksizlik ediliyor gunahtir.. (Twitter)

2011 milyarderler listesi açıklandı. Türkiye’den Korcan Çelikay listeye muhteşem bir giriş yapıp 4.sıraya geldi. fb4 -sivas3 (Twitter)

Ben Sivas’ı yürekten tebrik ediyorum, 4-4l ük Kalecisi Korcan Çelikay’ı da Trabzonlulara havale ediyorum… (Twitter)

Sampiyonlukta emegi gecen volkan babacan, serdar kulbilge, matteo ferrari, pawel londak, stefan senecky, korcan celikay’i da unutmamak lazim (Twitter)

insan bu kadar da belli etmez be kardeşim. hani ”ah ayağım kaydı, düştüm” diye at kendini falan ama üzerine gelen topu içeri atmalar falan da nedir yani. bu kaleci yüzünden şampiyonluğu kutlamayan fenerli arkadaşlarım var. her şey ortada yahu. (Ekşi sözlük)

çok iyi bi kaleci olsa hatta çok iyiyi geç vasat üzeri bir kaleci olsa diyeceğim ki adam maçı sattı. ama adam zaten kötü kaleci. maç satmasına falan gerek yok yani. bence fenerbahçe tenezzül edip şike teklif etmemiştir bile. (Ekşi sözlük)

hamsiyi tavada seven kaleci (Ekşi sözlük)

zeminin ‘aziz’liğine uğradığı söyleniyo (Ekşi sözlük)

Habertürk