Beşiktaş Resmen Açıkladı

Futbol
Beşiktaş, Egemen, Mustafa, Veli, Tanju ve Burak’ın ardından Benfica’nın 21 yaşındaki defans oyuncusu Sidnei ile her konuda anlaşmaya vardı. 1 yıl kiralık olarak, satın alma opsiyonuyla anl...
EMOJİLE

Beşiktaş, Egemen, Mustafa, Veli, Tanju ve Burak’ın ardından Benfica’nın 21 yaşındaki defans oyuncusu Sidnei ile her konuda anlaşmaya vardı.

1 yıl kiralık olarak, satın alma opsiyonuyla anlaşmaya varılan Brezilyalı futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan yapılan açıklama şöyle:

"Sidnei Rechel Da Silva Junior’un kiralanması konusunda SL Benfica kulübü ile, sezon sonunda transfer opsiyonumuz bulunmak kaydıyla, anlaşmaya varılarak, futbolcu 2011-2012 sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Anlaşma karşılığında kulübüne 200.000.Euro ödenecektir."

SIDNEI RECHEL DA SILVA JUNIOR KİMDİR?

23 Haziran 1989 doğumlu olan Sidnei, Brezilya Ligi takımlarından Internacional’in alt yapısında çıktı. Stoper mevkinde görev yapan Sidnei, 2008 yılında Portekiz Ligi takımlarından Benfica’nın yolunu tuttu.

Benfica ile beş yıllık sözleşme imzalayan ve gelecek vaadeden genç yetenekler arasında gösterilen Brezilyalı futbolcu ilk sezonunda 22 lig maçında forma giydi. İkinci sezonunda sadece 4 lig maçına çıkabilen 1.85 boyundaki Sidnei, bu yıl ise 16 maçta görev yaptı. 21 yaşındaki savunmacı üç yıllık Benfica kariyerinde 6 gole imza attı.

sporx.com