Aslan Gözünü Yerlilere Çevirdi

Futbol
Üçüncü Fatih Terim döneminin başlamasının ardından transfer pazarına Elmander ve Selçuk İnan’ı alarak sert giriş yapan G.Saray gözünü yerli futbolculara çevirdi. Sarı-Kırmızılı yönetim, önümüzde...
EMOJİLE

Üçüncü Fatih Terim döneminin başlamasının ardından transfer pazarına Elmander ve Selçuk İnan’ı alarak sert giriş yapan G.Saray gözünü yerli futbolculara çevirdi.

Sarı-Kırmızılı yönetim, önümüzdeki hafta içinde İbrahim Akın, Ersan Gülüm ve Sezer Öztürk’ü renklerine bağlamayı hedefliyor. Cim Bom’un yöneticisi Abdurrahim Albayrak, birçok oyuncunun G.Saray’da forma giymek için can attığını söyledi.Önümüzdeki sezon için yepyeni bir takım kurmayı amaçlayan Galatasaray, gözünü yerli ve kaliteli futbolculara çevirdi.

Teknik Direktör Fatih Terim’le anlaştıktan sonra İsveçli golcü Elmander ile Selçuk İnan’ı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, şimdi İbrahim Akın, Ersan Gülüm ve Sezer Öztürk’le ilgileniyor. Terim’in de istediği bu üç oyuncu ile yönetim, pazartesi gününden itibaren görüşmelere başlayacak.

Hücum bölgesinde yeni isimleri kadrosuna dahil etmek isteyen G.Saray’da yabancı oyuncuların dışında yerli olarak da İstanbul B.Belediyespor’un yıldızı İbrahim Akın’la görüşmeler sürüyor. İstanbul Bş. Bld.’ye geçen hafta resmî teklifini ileten Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcunun transferini önümüzdeki hafta içine kadar bitirmeyi hedefliyor.

Futbol Komitesi’nde görevli Abdurrahim Albayrak’ın, "Ersan’ı alan 10 yıl savunmada sıkıntı çekmez." dediği Adanaspor’un başarılı savunma oyuncusunun transeri büyük ölçüde bitti.

Hem Adana-spor Başkanı Bayram Akgül hem de oyuncunun Sarı-Kırmızılı takıma yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Bu transferle yakından ilgilenen Albayrak, pazartesi günü Adanaspor’dan Ersan’ın bonservisini almaya çalışacak.

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, takıma gerekli takviyelerin yapılacağını söyledi. Albayrak, Galatasaray’ın büyük bir marka olduğunu ifade ederek, "İnanın, Sarı-Kırmızılı takımın adını duyan herkes bize gelmek istiyor. Her gün Florya’ya menajerler oyuncuların fakslarını gönderiyor." dedi.

Transferde çok dikkatli davrandıklarını anlatan Albayrak, "Önemli olan transfer yapmak değil, takıma faydalı oyuncuları almak. Bunun için Fatih Terim hocamızın istediği transferleri yapmak için çalışıyoruz." diye konuştu.

Uzun zamandır Fenerbahçe’nin listesinde yer alan Sezer Öztürk için de Galatasaray’ın son anda devreye girdiği ifade edildi. Fatih Terim’in alınmasını istediği futbolcu için Sarı-Kırmızılı yönetim, resmî teklifini Kırmızı-Siyahlı kulübe iletecek.

Zaman