Uğur Boral Yuvada, Semih ‘Yüzde Elli’ Dedi

Futbol
Yuvada kalmanın mutluluğunu yaşayan tecrübeli oyuncu, sosyal paylaşım sitesi twitter’da, "1 yıl daha Fenerbahçe" mesajını paylaştı. 29 yaşındaki sol bek, mukavelesi bittikten sonra hiç...
EMOJİLE

Yuvada kalmanın mutluluğunu yaşayan tecrübeli oyuncu, sosyal paylaşım sitesi twitter’da, "1 yıl daha Fenerbahçe" mesajını paylaştı. 29 yaşındaki sol bek, mukavelesi bittikten sonra hiçbir takımla görüşmemiş ve Fenerbahçe’nin kendisi hakkında vereceği kararı beklemeye başlamıştı. Uğur’un mukavelesinin uzatılması talimatını ise Teknik Direktör Aykut Kocaman verdi.

Yönetime bu yönde rapor sunan genç hoca, her ne kadar geçtiğimiz sezon Uğur’dan yararlanamasa da yetenekli oyuncunun Sarı-Lacivertli formanın başarısı için ter dökerken sakatladığını ve kulübün ona vefa borcu bulunduğunu belirtti. Şu sıralar Kocaman’ın bir dediğini iki etmeyen yönetim de hemen Uğur Boral ile masaya oturup imzayı attırdı.

Sözleşmesi sona eren futbolculardan kaptan Alex’le devre arasında 2 yıllığına yeniden anlaşan, Uğur’un işini de bitiren Kanarya’nın yeni hedefi kiralık gelen Joseph Yobo ile Semih Şentürk’ü kadroda tutmak. Yobo konusunda Everton’u ikna etmeye çalışan Kanarya, bonservis sorununu çözerek Nijeryalı’nın tapusunu almayı hedefliyor. ‘Nöbetçi golcü’ lakaplı Semih ise, F.Bahçe’de kalma ihtimalinin yüzde 50 olduğunu söyledi.

Sezon içinde kendisiyle görüşülmemesine içerlediğini kaydeden oyuncu, "Anlaşma olabilir de olmayabilir de. Şu an serbest bir futbolcuyum. Yurt içinde sadece Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Yurtdışından haber bekliyoruz. Kulübümle anlaşamazsam tercihim İspanya." dedi.

Zaman