Semih’e İki İspanyol Takımı Talip

Futbol
Fenerbahçe’yle sözleşmesi sona eren milli futbolcu Semih Şentürk’ün İspanya ve Avrupa’daki temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Radyospor’da Özgür S...
EMOJİLE

Fenerbahçe’yle sözleşmesi sona eren milli futbolcu Semih Şentürk’ün İspanya ve Avrupa’daki temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu oldu ve Deportivo’nun devre arasında Semih’e resmi teklif yaptığını söyledi.

KÜME DÜŞMESEYDİ, SEMİH DEPORTİVO İLE 3 YILLIK ANLAŞMA YAPACAKTI

O dönem itibariyle Fenerbahçe’nin Semih’i bırakmak istemediğini, İspanyol Kulubü’nün de golcü sorununu çözemediği için küme düştüğünü belirten Kırdemir, “Deportivo, Semih’i ikna etmek için bizimle defalarca görüştü. Eğer Deportivo küme düşmesiydi, Semih yeni sezonda Deportivo ile 3 yıllık sözleşme imzalayacaktı” dedi.

BU HAFTA İÇERİSİNDE HER ŞEY NETLEŞECEK

Marco Kırdemir, Semih’le görüştüğünü ve kendisine iki İspanyol bir de Portekiz takımının teklifinin ilettiğini açıklayarak, “Bu kulüpler Semih’le ilgileniyorlar. İsim veremem; ama İspanya’nın en önemli iki kulübü ilgileniyor ve Semih’in transferi 1 hafta içerisinde netlik kazanacak” diye konuştu.

Semih’e talip olan İspanyol takımlarının Sevilla ve Villareal olduğu tahmin ediliyor.

Milliyet