Emre’den Çarpıcı Açıklamalar

Futbol
Fenerbahçe’nin milli yıldızı Emre Belözoğlu tatil yaptığı Çeşme’de hem Fenerbahçe, hem eski takımı Galatasaray ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Emre Lig TV mikrkofonlarına şunları söy...
EMOJİLE

Fenerbahçe’nin milli yıldızı Emre Belözoğlu tatil yaptığı Çeşme’de hem Fenerbahçe, hem eski takımı Galatasaray ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Emre Lig TV mikrkofonlarına şunları söyledi.

"Fatih Terim hayırlı olsun. Fatih hoca varken Galatasarayda geçen seneki sıkıntının olacağını sanmıyorum.  Onun bulunduğu ortamda birliktelik arkadaşlık oluşacaktır. Tabii ki Fenerbahçeli olarak önce kendimizi düşünüyoruz ama bende çok emeği olan eski  hocam Galatasaray’da. İnşallah seneye Fenerbahçe şampiyon, Galatasaray ikinci olur."

‘KAFA KAFAYA OYNARIZ’

Emenike’yi beğeniyoruz. Ümit ediyorum F.Bahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu kısa sürede anlar ve kulübümüze büyük faydalar sağlar. Bu sene her kulvarda zorlu maçlar bizi bekleyecek. Emenike bence faydalı bir transfer. İnşallah çok yararlı olur, bol bol goller atar.

Şampiyonlar Ligi’nde biraz daha gerçekçi olmak lazım. Kendi liglerinin en iyi takımları var. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Rakip fark etmez. Barcelona da olur. Neden olmasın ki. Barça kadar olmasa da Türkiye Ligi’nin üstünde bir takımız. İyi konsantre olursak inanıyorum ki herkesle kafa kafaya oynarız.

Milliyet