Tuncay’a Aziz Yıldırım Engeli!..

Futbol
Yusuf Kobal’ın haberi 2007 yılında Fenerbahçe’yi bırakarak İngiltere’nin yolunu tutan ancak kariyeri hızla geriye giden Tuncay Şanlı’nın yeniden sarı-lacivertli kulübe dönme pl...
EMOJİLE

Yusuf Kobal’ın haberi

2007 yılında Fenerbahçe’yi bırakarak İngiltere’nin yolunu tutan ancak kariyeri hızla geriye giden Tuncay Şanlı’nın yeniden sarı-lacivertli kulübe dönme planları şimdilik tutmadı, yıldız oyuncuya Başkan Yıldırım ve Kocaman sıcak bakmadı.

Tuncay Şanlı yeniden Fenerbahçe forması giymek isterken, Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın bu duruma olumsuz yaklaştığı bildirildi.

Fenerbahçe camiası son günlerde eski göz ağrısı Tuncay Şanlı’nın yeniden sarı-lacivertli formayı giyip giymeyeceğini konuşuyor. Bu flörtün perde arkasında ise farklı bir gerçek yatıyor.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ile önceki gün bir görüşme yapıp, takıma dönmek istediğini bildiren tecrübeli oyuncunun, Başkan Aziz Yıldırım’ın vetosu ile karşı karşıya kaldığı öğrenildi.

Yıldırım’ın, Tuncay’a, “Bonservisini al gel, o zaman düşünürüz” diyerek, 2007 yılının transfer döneminde yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen yıldız oyuncuya ağır bir darbe vurduğu belirtildi.
Bilindiği gibi 100. yılda elde edilen şampiyonlukta büyük rol oynayan Tuncay Şanlı, kendisini yurt dışına pazarlamak isteyen menajerlerin teşviki ile Fenerbahçe camiasını karşısına almıştı. Tüm ricalara karşı Tuncay yeni sözleşme imzalamayıp, Premier Lig’de pek de iddiası olmayan Middlesbrough’un yolunu tutmuştu.

Başkan Yıldırım’ın bu gidişi, “Biz büyük bir camiayız. Gitmek isteyene aman gitme diyemeyiz” şeklinde yorumlaması Tuncay’a olan kırgınlığı başlatan en ilginç söylemdi. Ancak İngiltere’de umduğunu bulamayan, ardından Almanya macerasında da hayal kırıklığı yaşayan ve milli takıma bile artık çağrılmayan Tuncay’ın Fenerbahçe’de yeniden eski günlerine dönme planları şimdilik suya düşmüş oldu.

Teknik Direktör Kocaman’dan olumlu bir yanıt alamayan tecrübeli oyuncunun Wolfsburg ile devam etmeye hazırlandığı bildirildi.

Milliyet