İki Takım Birden Kurdu!

Futbol
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman yeni sezon için 2 takım kuruyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmaya hak kazanan Sarı-Lacivertliler, lig ve kupa mücadelesinde de iddialı. 3 k...
EMOJİLE

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman yeni sezon için 2 takım kuruyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmaya hak kazanan Sarı-Lacivertliler, lig ve kupa mücadelesinde de iddialı. 3 kulvar ve uzun maratonda sakatlık, ceza ve olası formsuzluk durumunu göz önüne alan tecrübeli teknik adam her bölge için en az 2 oyuncu hazırlıyor.

Şu ana kadar Emenike, Serdar Kesimal, Orhan Şam ve Sezer Öztürk’ü kadrosuna katan Sarı- Lacivertli takımda oldukça alternatifli bir kadro oluştu. Yabancı ön libero ile transfere noktayı koyacak olan Fenerbahçe’de yedek kulübesinin zenginleşmesiyle bu sezon rekabet geçmişe oranla çok daha fazla olacak.

GÜÇLÜ KULÜBE
Tabloya bakıldığında geçen sezon alternatifsiz oynayan Gökhan Gönül ve Alex’e alternatif bulunmuş gibi. Ama en çok dikkat çeken konu forvet bölgesindeki zenginlik. Birbirinden önemli 3 golcüye sahip olan Aykut Kocaman, bu 3’lü arasında tercih yaparken oldukça zorlanacak.

1. TAKIM
Volkan Demirel
Serdar Kesimal
Diego Lugano
Andre Santos
Gökhan Gönül
Emre Belözoğlu
Yabancı Ön libero
Miroslav Stoch
Alex De Souza
Mehmet Topuz
Niang

2. TAKIM
Mert Günok
Yobo ya da Yabancı Stoper
Caner Erkin
Bekir
Orhan Şam
Selçuk
Cristian / Gökay
Sezer Öztürk
Özür Hurmacı / Uğur Boral
Issiar Dia
Emenike / Semih

Milliyet