Drogba Temizler!

Futbol
Aslan’ın Forlan ve Reyes’te yaşadığı ‘prestij kaybı’ sonrası başkan Aysal’ın kurmaylarına “Bunu ancak Drogba transferi temizler. İşini mutlaka bitirin” talima...
EMOJİLE

Aslan’ın Forlan ve Reyes’te yaşadığı ‘prestij kaybı’ sonrası başkan Aysal’ın kurmaylarına “Bunu ancak Drogba transferi temizler. İşini mutlaka bitirin” talimatı verdiği öğrenildi!

Cimbom’da Reyes transferinin yatması, Forlan’ın durumunun da belirsizliğini koruması nedeniyle Sarı-Kırmızılılar artık sadece Didier Drogba’dan gelecek müjdeyi beklemeye başladı.

Daha önce menajeriyle kendisine yapılan teklifi ‘kabul ettiğini’ bildirmesine karşın, transferde önceliğin Forlan’a verilmesiyle başka kulüplerle görüşen Fildişi Sahilli oyuncu, yeniden ikna edilmeye uğraşılıyor.

MALAGA DA DEVREDE
Başkan Ünal Aysal’ın, Reyes skandalının ardından kurmaylarına talimat vererek “Drogba işini mutlaka bitirin” dediği ve kaybettikleri prestijlerini ancak siyahi yıldızı İstanbul’a getirerek kurtarabileceklerini söylediği bildirildi. Bu arada Fildişili yıldızla İspanya Ligi takımlarından Malaga’nın da ilgilendiği öğrenildi. Katarlı Şeyh Abdullah Bin Nasır El Tani’nin sahibi olduğu takım Drogba’ya teklif götürürse Aslan’a ciddi bir rakip çıkacak.

HTSPOR