G. Saray, Fabiano için Brezilya’da

Futbol
Erhan Telli’nin haberi Bülent Tulun, Sedat Doğan ve Tugay Kerimoğlu dün Brezilya’ya gitti. Transferin 1-2 gün içinde bitirilmesi bekleniyor! Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Ter...
EMOJİLE

Erhan Telli’nin haberi

Bülent Tulun, Sedat Doğan ve Tugay Kerimoğlu dün Brezilya’ya gitti. Transferin 1-2 gün içinde bitirilmesi bekleniyor!

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim’in forvete destek için istediği transferi bitirebilmek adına önemli adımlar atmaya başladı. Bir yandan Atletico Madrid’de forma giyen Uruguaylı yıldız futbolcu Diego Forlan’ı İstanbul’a gelmek için ikna etmeye uğraşan Sarı-Kırmızılılar, diğer yandan da Brezilya’nın Sao Paulo takımında oynayan Luis Fabiano’nun transferine son noktayı koyabilmek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor.

TAFFAREL İŞİ PİŞİRDİ
Cimbom, yardımcı antrenör Claudio Taffarel’in Brezilya’da bulunduğu 2 haftalık süre içerisinde görüşerek, prensip anlaşmasına vardığı Sao Paulo’lu Luis Fabiano’nun transferini bitirmeye artık çok yakın. Başkan danışmanı Bülent Tulun, yönetici Sedat Doğan ve antrenör Tugay Kerimoğlu, dün Sambacı’nın transferine son noktayı koymak için Brezilya’ya gitti. Burada Sao Paulo yönetimi ve Fabiano’nun menajeriyle bir kez daha masaya oturacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu transferi büyük ihtimalle bitirerek İstanbul’a dönecek.

TERİM DE ONAY VERMİŞTİ
Teknik direktör Fatih Terim de daha önce yardımcısı Claurio Taffarel ile telefonla yaptığı görüşmelerde Luis Fabiano’nun transferine onay vermişti. Yöneticiler de oyuncunun ve kulübünün tekliflerine olumlu yaklaşması nedeniyle Brezilya’nın yolunu tuttu. Yapılan görüşmelerde Luis Fabiano ile yıllık 3 milyon Euro’ya, kulübüyle de bonservisi için 8.5 milyon Euro’ya anlaşma sağlanmıştı. 1-2 gün içinde tüm detaylar görüşülerek, işi bitirilecek.

‘FEVKALADE’ GOLCÜ
Galatasaray’ın renklerine katmaya hazırlandığı Brezilyalı golcü Luis Fabiano’nun lakabı “O Fabuloso” yani “Fevkalade.” Bu lakap, kendisine hiç umulmadık anlarda gol atma yeteneğinden ve toplutopsuz alanda yaptığı koşulardan ötürü verilmiş. 2009’da Güney Afrika’da oynanan ve Amerika karşısında Brezilya’yı galibiyete götüren golü atan Fabiano, turnuva boyunca kaydettiği 5 golle bu lakabı fazlasıyla hak ettiğini ispatlamıştı.

Habertürk