Galatasaray Bombayı Patlatıyor

Futbol
İngiliz gazetesi People’a göre Arsenal forması giyen Emmanuel Eboue’nin yeni adresi İstanbul olabilir… FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR Arsenal Teknik Diretörü Arsene Wenger tarafından Asya t...
EMOJİLE

İngiliz gazetesi People’a göre Arsenal forması giyen Emmanuel Eboue’nin yeni adresi İstanbul olabilir…

FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR
Arsenal Teknik Diretörü Arsene Wenger tarafından Asya turuna götürülmeyen Fildişili yıldız için Galatasaray’ın çok ciddi bir teklif yaptığını ve transferin bitme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.
Defansın sağında ve orta alanın her bölgesinde oynayabilen Eboue’yi Fatih Terim’in çok istediği, yönetimin de Arsenal’e 4.5 milyon Euro’luk teklif yaptığı gelen bilgiler arasında. Arsenal’den olumlu yanıt gelmesi halinde yöneticilerin İngiltere’ye gidip işi bitireceği belirlendi.

208 MAÇTA 9 GOL, 18 ASİST
2005 yılında Belçika’nın Beveren takımından Arsenal’e transfer olan 28 yaşındaki Eboue, Londra kulübünün formasıyla 208 maça çıktı. 9 gol atıp, 18 asist yapan tecrübeli yıldız, güçlü fiziği ve müthiş çabukluğu ile tanınıyor. Arsenal’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Eboue’nin Galatasaray’a gelmeye çok sıcak baktığı da öğrenildi.

GÖZLER CAMBIASSO’DA
Öte yandan Arjantin’in Copa America’ya veda etmesinin ardından tüm gözlen Cambiasso’ya çevrildi. Inter’e 10 milyon Euro’luk teklif yapan Galatasaray yönetimini birkaç gün içinde Cambiasso ile de masaya oturacak. İtalyan basınına göre Sarı-Kırmızılılar’ın ilgisinden çok etkilenen Arjantinli yıldız, Inter yönetimine takımdan ayrılmak için kendisine kolaylık gösterilmesini istedi.

CİMBOM’A GÜÇ KATAR
Arsenal’de özellikle Sagna’nın transferinin ardından ilk 11’deki yerini kaybeden Emmanuel Eboue’nin en büyük özelliği çok yönlü olması… Orta alanın sağında, ortasında ve ön liberoda oynayabilen Fildişili futbolcu ileri sürpriz çıkışları ile ünlü… Eboue’nin transfer olması durumunda Galatasaray’a güç katacağı kesin.

Sabah