İşte TFF’ye Giden Maçlar

Futbol
Ve deliller en sonunda Futbol Federasyonu’na ulaştı… Türkiye’de gündemin ilk sırasına oturan şike soruşturmasıyla ilgili 26 klasör sabah saatlerinde savcılıktan TFF’nin İstinye...
EMOJİLE

Ve deliller en sonunda Futbol Federasyonu’na ulaştı… Türkiye’de gündemin ilk sırasına oturan şike soruşturmasıyla ilgili 26 klasör sabah saatlerinde savcılıktan TFF’nin İstinye’deki binasına götürüldü.

BAŞKASI GİREMİYOR

Türk futbolunun kaderini belirleyecek belgeler TFF binasına garaj kapısından gizlice sokuldu ve özel olarak hazırlanan kozmik odaya yerleştirildi. 24 saat korunan ve parmak izi kontrolüyle girilebilen kozmik odadaki belgelere sadece 5 kişinin erişim hakkı var. Bu isimler TFF Etik Kurulu’nu oluşturan Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr.Burak Oder, Prof. Dr.İlyas Doğan, Av. Kemal Işkın ve Av. Mertay Kugay.

TÜM GÖZLER BU 5’LİDE!

Bu 5 isim, deliller üzerinde yaklaşık 1 hafta çalışacak ve raporunu TFF’ye sunacak. İşte bu raporda yazılanlar soruşturmanın kilit noktasını oluşturacak. Çünkü TFF kararını, Etik Kurulu’nun raporuna göre verecek. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar etik olmayacağı için belgeleri kendisinin de görmeyeceğini açıkladı.

BUGÜN DE DEVAM

Aydınlar bu hafta sonunda veya önümüzdeki hafta başında liglerin başlangıç tarihiyle ilgili karar vereceklerini söyledi. Savcılıktan soruşturmayla ilgili belgelerin gönderilmesine bugün de devam edilecek.

İŞTE EN KRİTİK MAÇLAR

Sivas-Fenerbahçe

Buca-Fenerbahçe

Eskişehir-Fenerbahçe

Eskişehir-Trabzon

Fenerbahçe-İBB

Fenerbahçe-A.Gücü

İBB-Beşiktaş