Serdar Adalı’dan Mesaj Var

Futbol
Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Beşiktaşlı Serdal Adalı taraftarlara kendi el yazısıyla bir mesaj gönderdi: Hiçbir zaman camiamızın başını öne eğeceği bir hareket içinde bulunmam mümkün değild...
EMOJİLE

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Beşiktaşlı Serdal Adalı taraftarlara kendi el yazısıyla bir mesaj gönderdi:

Hiçbir zaman camiamızın başını öne eğeceği bir hareket içinde bulunmam mümkün değildir. Beşiktaş’ın şerefi kutsaldır…

Ziraat Türkiye Kupası öncesindeki telefon görüşmeleri teknik takibe takılan Serdal Adalı, şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanmak adına gözaltına alınmıştı.

14 Temmuz’dan bu yana Metris Cezaevi’nde bulunan Adalı, önceki gün Avukat Ali Rıza Dizdar aracılığıyla tüm Beşiktaşlılar’a bir mesaj gönderdi.

Adalı, Havutçu ve Ateş için imza toplayan Ali Rıza Dizdar’a el yazısıyla bir mesaj yazan Siyah-Beyazlı idareci şu ifadeleri kullandı:

Hiçbir zaman camiamızın başını öne eğeceği bir hareket içinde bulunmam mümkün değildir. Beşiktaş’ın şerefi kutsaldır… Adalı’nın sözlerinin altına imzasını atması da dikkatlerden kaçmadı.

Sitem etmişti

Adalı, daha önce de Ali Rıza Dizdar aracılığıyla sitem dolu şu sözleri sarfetmişti: Biz Beşiktaş’a leke sürecek hiçbir şey yapmadık.

Bu suçlamalar çok ağrımıza gidiyor. Karşı koğuşumuzda kalan Fenerbahçeliler yalnız bırakılmıyor. Onlara gösterilen ilgi ve alaka bambaşka, bizler bu yalnızlığı hazmedemiyoruz. Bizleri diğerleri gibi ekip otolarıyla evlerimizden almadılar…

8 bin Kartal imza attı

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Avukat Ali Rıza Dizdar’ın başlattığı imza kampanyası dün son buldu.

Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş’e destek amacıyla düzenlenen imza toplama organizasyonuna 8 bin futbolseverin katıldığı belirtildi. Beşiktaşlılar’ın yanı sıra farklı renklere gönül verenlerin de organizasyona verdikleri imzalarla destek oldukları öğrenildi.

Haber 7