Fenerbahçe Dağılıyor

Futbol
FIFA menajeri Mithat Halis ise, “Eğer Fenerbahçe düşerse hem Stoch, hem Niang veda eder” dedi. FENERBAHÇE’DE federasyonun vereceği olası bir disiplin cezasına bağlı olarak bazı yaban...
EMOJİLE

FIFA menajeri Mithat Halis ise, “Eğer Fenerbahçe düşerse hem Stoch, hem Niang veda eder” dedi.

FENERBAHÇE’DE federasyonun vereceği olası bir disiplin cezasına bağlı olarak bazı yabancı futbolcuların takımdan ayrılacağından bahsedilirken, Slovak futbolcu Stoch’un bağlı bulunduğu menajerlik şirketi gelişmeleri yakından takip ediyor. Merkezi Slovakya’da bulunan GMBH Football  Service Agency’ye bağlı bulunan Milan Lednicky, Miroslav Stoch’un Türkiye temsil haklarını elinde bulunduruyor. Lednicky, Beşiktaşlı Holosko’nun da menajerliğini yapıyor.

Yaşanan sürece saygı duyuyoruz

Radyospor’dan Özgür Sancar, Slovak menajerlik şirketinin yetkililerine Stoch’un durumunu sordu ve yetkililer, “Miroslav Stoch, Fenerbahçe’nin oyuncusudur. Biz bu yaşanan sürece saygı duymak zorundayız. Stoch sözleşmesine saygı duyuyor ve şu anda Fenerbahçe’nin futbolcusu. Futbolcumuz bize, Fenerbahçe’nin durumuyla ilgili bilgi vermedi. Açıkçası Türkiye’de ne konuşuluyor, ne oluyor biz de bilmiyoruz. Biz sadece sonucu beklemek zorundayız. Kesin sonuç çıkmadan bu konuda konuşamayız” diye konuştu.

Uzun süredir onu istiyorlardı

Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’da yaşayan, Holosko’nun Beşiktaş’a transferi nedeniyle Milan Lednicky’le iyi ilişkileri olan FIFA menajeri Mithat Halis ise “Eğer Fenerbahçe, küme düşürülecek olursa hem Niang hem de Stoch Fransa’ya gidebilirler. Çünkü daha önce Lille’in, Stoch’a karşı bir ilgisi vardı. Bunu çok iyi biliyorum, Twente’de oynadığı yıllardan bu yana onu istiyorlar. Takım bulmakta sorun yaşamazlar ama önemli olan Fenerbahçe’deki durumun açıklığa kavuşmasıdır. Her şey yolunda giderse zaten ayrılmazlar” dedi.

Güiza, Granada’ya

İSPANYOL spor gazetesi Marca, Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza’nın, Granada’ya transfer olabileceğini yazdı. “Güiza’yı transfer etmeye en yakın takım, Granada” diye yazan İspanyol gazetesi, La Liga takımlarından Mallorca, Getafe, Atletico Madrid’in Güiza ile ilgilenmesine rağmen şu anda Granada’nın isminin önde olduğunu ileri sürdü. Fenerbahçe’nin, “Güiza’nın bonservisini bedava vermeyi kabul ettiği ancak İspanyol futbolcudan 1 milyon euroluk alacağından feragat etmesini istediği” belirtildi. Fenerbahçe’nin küme düşürülmesi halinde İspanyol futbolcunun takımdan ayrılmasının garanti olacağını yazan İspanyol gazetesi, “Şu anda anahtar Güiza’da” dedi.

Star