UEFA, Fener’i Devler Ligi’ne Hazırlıyor

Futbol
Hafta başında UEFA’nın görevlendirdiği ekibin Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Şampiyonlar Ligi ile ilgili tanıtım filmlerinin jeneriklerinde kullanılmak üzere çekimler yapmasının ardından yeni b...
EMOJİLE

Hafta başında UEFA’nın görevlendirdiği ekibin Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Şampiyonlar Ligi ile ilgili tanıtım filmlerinin jeneriklerinde kullanılmak üzere çekimler yapmasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı.

Avrupa’nın en prestijli kulüpler arası organizasyonunda yer alması beklenen Kanarya’ya 110 adet Adidas marka futbol topu gönderildi. Devler Ligi maçlarının resmi topu olarak kullanılan topların 86’sının yazlık, 24’ünün de kışlık olduğu belirtildi.

UEFA’nın, F.Bahçe’nin çalışmalarını bu toplarla sürdürmesi ve futbolcuların alışması amacıyla böyle rutin bir uygulama yaptığı bildirildi.

Öte yandan, Fenerbahçe yönetimi, yıllık 3,5 milyon Euro kazanan İspanyol forvet Daniel Güiza’yı elden çıkarmanın yollarını arıyor. İspanyol medyası, Granada Kulübü Başkanı Enrique Pina’nın, Güiza ile anlaştığını ve Fenerbahçe’den yıldız futbolcuyu bonservis bedelsiz almak için bekleme kararı aldığını iddia etti.

Yabancı futbolcuların talibi artıyor

Şike soruşturması yüzünden zor günler geçiren F.Bahçe’nin yabancı oyuncularına teklif yağdığı ifade edildi.

Emenike’nin S.Moskova’ya gitmesinin yanı sıra Güiza’nın İspanya’da görüşmelere başladığı, Lugano’nun da İtalyan kulüplerin listesinde olduğu ileri sürüldü.

Niang ve Dia ile de pek çok Fransız ve Arap kulübünün yakından ilgilendiği ortaya çıktı.
Taraftar Aykut Kocaman’a site açtı

Fenerbahçeli taraftarlar, Teknik Direktör Aykut Kocaman’a destek olmak amacıyla internet sitesi açtı.

"www.aykutkocaman.net” adresli sitenin girişindeki "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" başlıklı yazıda genç teknik adamın başarıları anlatıldı. Ayrıca, "Senin olduğun yerde yanlış bir iş olmaz." ifadesi kullanıldı.

Zaman