Terim, Futbolcularını Motive Ediyor

Futbol
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni sezona futbolcularını en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Şike olayları sebebiyle Süper Lig’in 9 Eylül’e ertelenmesinin ardından başarılı h...
EMOJİLE

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni sezona futbolcularını en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Şike olayları sebebiyle Süper Lig’in 9 Eylül’e ertelenmesinin ardından başarılı hocanın, 3-0’lık Liverpool maçı sonrası oyuncularına verdiği bir haftalık izin dün bitti.

Tecrübeli taktisyenin, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde öğrencileriyle kısa bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Ortalıkta çok fazla bilgi kirliliğinin olduğunu dile getiren Terim’in, talebelerinden sadece yeni sezona motive olmalarını istediği ifade edildi.

Fatih Terim’in, "Şike olaylarına çok fazla kafa yormanızı istemiyorum. Sadece yaptığınız işe konsantre olun. Tek istediğim, çalışmalara çok iyi motive olun ve sezon başladığında hazır hale gelin. Bu süreç bir noktada tamamlanacak ve ligler yeniden başlayacak. Uzun zamandır başarılara hasret kalan taraftarlarımıza iyi bir sezon yaşatmak için bu süreyi iyi değerlendirmeliyiz." dediği kaydedildi.

Bir haftalık iznin ardından çalışmalara bugün yeniden başlayacak olan G.Saray’da, oyuncuların performanslarının gözlemlenmesi açısından bazı testler uygulanacak.

Futbolcuların güçlerinin değerlendirileceği ve antrenman programının buna göre düzenleneceği bildirildi. Aslan’da transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Fatih Terim’in isteği üzerine Sarı-Kırmızılı yönetim, Manisasporlu Yiğit Gökoğlan için girişimlerini sıklaştırdı.

Cim Bom’un Ege temsilcisine Yiğit’in bonservisi için teklif ettiği 2 oyuncuyu az bulduğu kaydedildi. Manisaspor’un iki oyuncunun yanı sıra para istediği belirtildi.

Zaman