Dikkat Dikkat Kaptan Konuşuyor

Futbol
Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı şike soruşturması nedeniyle bozulan moralleri düzeltmek için takım arkadaşlarıyla çok özel bir toplantı gerçekleştirdi. Sarı-Lacivertli ekibin kaptanı çok zor g...
EMOJİLE

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı şike soruşturması nedeniyle bozulan moralleri düzeltmek için takım arkadaşlarıyla çok özel bir toplantı gerçekleştirdi. Sarı-Lacivertli ekibin kaptanı çok zor günler yaşadıklarını söyleyerek, "Sizin ne hissettiğinizi iyi biliyorum. Şampiyonluğa hiçbirimiz doğru dürüst sevinemedik. Başkanımız ve yöneticilerin tutuklanması hepimizi üzdü. Ancak hayat devam ediyor. Onların yakında aklanacağına inanıyorum. Çünkü biz her maçı sahada savaşarak kazandık. Bunu benim kadar sizler de iyi biliyorsunuz" dedi.

SÖYLENTİLERE İNANMAYIN
Artık mutlaka lige ve Avrupa’ya odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Alex de Souza, "Ben aklıma hiç kötü birşey getirmiyorum. Fenerbahçe’nin düşürüleceği söylentilerine inanmayın. Bizler profesyonel oyuncularız. Bizim işimiz sahada yüreğimizi koyarak mücadele etmektir. Hepimizin zorlu döneme en iyi şekilde motive olması gerekir" diye konuştu.

SADECE BAŞARIYI DÜŞÜNÜN
Bu sezon geçen sezondan daha iyi bir performans ortaya koymalarının şart olduğuna dikkat çeken Brezilyalı oyuncu, "Silkelenin ve sadece Fenerbahçe’nin başarısını düşünün. Bu yaşanan tatsızlıklar bizleri daha hırslı yapmalı. 3 kulvarda da başarıdan başarıya koşmalıyız. Bizde bunu yapacak güç fazlasıyla var" ifadesini kullandı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM
Alex takım arkadaşlarına her zaman yanlarında olduğunun mesajını da vererek, "Eğer bir sorununuz varsa benimle paylaşın. Sizin her zaman yanınızda olacağım. Burayı bir aile ortamı olarak düşünün ve problemlerinizi birlikte konuşalım. Çok yakında yeniden düzlüğe çıkacağımıza kesinlikle eminim. Bu zor günleri kenetlenirsek daha çabuk atlatırız. Hepimize bu konuda büyük görevler düşüyor. Sizlerden bu konuda bana yardımcı olacağınıza inancım tam" diye konuştu.

ahaber.com