10’un Kabusu Sürüyor

Futbol
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan’ın Atletico Madrid’e transferi sarı kırmızılılar için unutulan bir konuyu yeniden gündeme getirdi. George Hagi’nin 2001 yılında takı...
EMOJİLE

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan’ın Atletico Madrid’e transferi sarı kırmızılılar için unutulan bir konuyu yeniden gündeme getirdi. George Hagi’nin 2001 yılında takımdan ayrılmasının ardından sarı kırmızılılar bir türlü "10 numara" krizini çözemedi. Brezilya’dan büyük umutlarla transfer edilen Felipe sezonu bitirmeden Galatasaray’dan ayrılırken, Fenerbahçe’den transfer edilen Revivo da beklentileri karşılayamamıştı. İsrailli futbolcunun ardından Necati bu formayı giymişti. Ancak o da Brezilyalı Lincoln’ün transferinin ardından yaşanan forma tartışması nedeniyle gönderilmişti. Necati’den boşalan formayı giyen Lincoln’ün performansı da Galatasaraylıları tatmin etmemişti. Arada bir dönem kral Hakan Şükür de bu 10 numaralı formayı giymişti.

Bu beş ismin ardından Galatasaraylılar Arda Turan’ın kaptanlığı ve 10 numaralı formayı giymesiyle rahatlamış uzun yıllar bu krizi çözdüklerini düşünmeye başlamıştı. Ancak Arda Galatasaray’ın daha çok para vermesine rağmen Atletico Madrid’in teklifini kabul edince 10 numaralı forma yine sahipsiz kaldı.

Zaman