Fatih Tekke İfade Vermeye Çağırıldı!

Futbol
Bir spor yazarı da onu savcıya ifade vermeye davet etti. Fenerbahçe ile Orduspor arasında oynanan Süper Lig’in ilk hafta maçında Fatih Tekke kaçırdığı bir golle ‘yok artık’ dedirtti....
EMOJİLE

Bir spor yazarı da onu savcıya ifade vermeye davet etti.

Fenerbahçe ile Orduspor arasında oynanan Süper Lig’in ilk hafta maçında Fatih Tekke kaçırdığı bir golle ‘yok artık’ dedirtti.

Sosyal medyanın diline düşen pozisyon için "Fatih Tekke’ye şikeden soruşturma açılırsa şaşırmayın" geyikleri yapıldı.

Maçta dakikalar 21’i gösterdiğinde Orduspor sol kanattan Culio’yla atağa çıktı. Culio ceza sahasına sokulduktan sonra altı pasın içine doğru ortasını yaptı. Topla buluşan Fatih Tekke, 4 metre mesafeden boş kaleye şutunu çekti ancak zoru başararak meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.

BU GOLÜ KAÇIRAN ADAM SAVCIYA İFADE VERMELİ!

Spor yazarı Ali İsmet Ural, dün Fenerbahçe maçında inanılmaz golü kaçıran Fatih Tekke’nin şike soruşturması için ifadeye çağrılması gerektiğini savundu.

Cumhuriyet Gazetesinde yayınlanan "Tekke İfadeye!" başlıklı bugünkü köşe yazısında "Tüm yükü sırtına almış bir kulubün futbolcularını izledik dün gece. Onları futbola döndürmeye çalışan da gerçek bir spor adamı Aykut Kocaman. Bu kötü şartlara bir de boş tribünler eklenince gol dışında koca 45 dakika da boşa gecen zaman vardı ortada. Dün gece ligin yeni ekibi Orduspor yerine daha tecrübeli bir takım olsaydı, F.Bahçe’nin bu durumundan yararlanıp ilk 30 dakikada 2-0 öne geçmişti. Ama Fatih Tekke golcü olduğunu unutmuş. Ha bu arada bir de ironi yapalım. Kaçırdığı 2 net golden sonra Tekke’yi ifadeye çağırırlar mı acaba..?" diye sordu.

SOSYAL MEDYADA GEYİK KONUSU OLDU

Fatih Tekke’nin kale önünden kaçırdığı gol dün gece twitterda geyik malzemesi oldu. Kanal 7 anchormani Erhan Çelik "Flaş…F.Tekke’nin 1 metreden boş kaleye atamadığı gol için şike savcıları harekete geçmiş. Yandın Fatih! Yandın olm.." diye yazdı.

İşte TEKKE geyikleri:

*fatih tekke’yi adliyeye çağırıp o golleri niye kaçırdın diye sorarlar mı? evet sorarlar…

*Mehmet Coşkundeniz: Bos kaleye golu kaciran Fatih Tekke savci tarafindan mactan hemen sonra ifadesi alinmak uzere adliyeye cagrildi.

*Fb’nin Orduyu 1-0 Yendiği Maçta F.Tekkenin Kaçırdığı %100lük Gol Pozisyonu Netliğe Kavuştu.Guiza’nın Ruhu Fatih Tekke ‘nin İçine Girmiş 🙂

*Erol Köse: FB-ORDU MAÇINDA BOŞ KALEYİ DAHİ ISKALAYAN FATİH TEKKE İFADEYE ALINDI…

*Fatih Tekke az onceki hareketi ile Guiza’nin Super Lig’teki boslugunu doldurdu!

*Fatih Tekke’yi emniyete alirlar :))))

AHaber